HOMEMAXS 2pcs PVC Stol Sedežnih prevlek Stol Zaščitnik Izmenljive Nepremočljiva Jedilni Stol Pokriva z Nastavljivim Traku

Nov izdelek

€10.87

€18.11

-39 %

Na zalogi

Oznake:

kovinski stol za jedilnico, sklad jedilni stol, torba nepremočljiva, žamet stoli, soba blata, kitajski blazino, chesterfield, tajska ozadje, alinea stolček bar, roko stol sodobne

Opis

Uporaba teh sedež ščitnike za pokritje vaše jedilnice, stoli.To zajema bo ščitil vašo jedilnico stoli iz vse tiste, ki grdo nesreč, kot so razlitja in kaplja, tako da se lahko sprostite in uživate v hrani!Vsak Sedež Pokrovčku nameščena nad lepo vaši jedilnici stol, sedež in vezi varno za nazaj na stol.Enostavno čiščenje, samo obrišite s čisto vlažno krpo.

Značilnosti

- Znamka: HOMEMAXS.

- Barva: Prozoren.

- Material: PVC.

- Velikost: Približno 48 x 44 x 9,5 cm.

- Debelina: 0,25 mm.

- Ustreza večini stoli iz približno 16" do 18" dolgo.

- Nepremočljiva in madeže odporno, imejte stoli čisto, brez skrbi, hrane ali pijače razlitje, scuffing, in splošno sedež obrabe.

- Iz premium PVC material, okolju prijazen in trajen, brez vonja in varno.

Gladko transparentno stoli zajema preprosto, vendar praktično, ne zajema originalne barve ali vzorce svojega stola.

- Za enkratno uporabo in pralne, enostaven za čiščenje, najbolj razlitje, ne glede na to, kaj so, lahko obrisati s samo vlažno krpo.

- Enostavno, da dajo na in vzlet.Samo položite pokrov nad svoj stol, sedež, tie trak na hrbtni prek sponke, da bo ostal tesen in ni verjetno, da se premaknete.

Pakiranje seznam

2 x HOMEMAXS PVC Stol Sedeža

vzorec TISKANE
Uporaba Roko Stol
Material PVC
Številka Modela Stol Sedežnih Prevlek
Poreklo CN(Izvora)
Nastavite Vrsto No
Slog Pastorala

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni