Novo za Apple MacBook Pro 15.4" Retina A1398 LCD-Zaslon Celoten Sklop Zamenjava Pozno 2013 Sredine Leto 2880*1800

Nov izdelek

€378.14

Na zalogi

Oznake:

zaslon apple a1398, a1398 lcd, lcd macbook pro retina, a1322 baterije, a1398 logiko odbor, macbook air, a1398 zaslon, a1398 lcd zaslon skupščine, igra prenosni računalnik, a1278 zaslon

Debelo LCD Zaslon Full Zaslon Zamenjava Za MacBook pro 15" A1398

Model Za MacBook pro 15" A1398 LCD Full Zaslon Skupščine Barva Srebrna Kakovost Vseh proizvodov so testirani, enega po enega, preden odpremo.Uvrščamo blaga, kakovost ,potem pa ponujajo različne kakovosti blaga, da nam kupci izbirajo.Velikosti 15 palcev Združljiv LCD Diapaly Zbora Za MacBook pro a1398 Pogoj Čisto nov & 98%Novih Materiala LCD-Zaslon Različica Za MacBook pro LCD Full Zaslon Skupščine A1398 Prednost Najboljše Cene, Visoka Kvaliteta, Hitra Dostava, Dobre Storitve, ki je Odgovoren Prodajalec Pakiranje Mehurček vrečko+Mehurček senat+Primerni trdi karton Plačilo T/T, Bančno nakazilo ,western union ,depozitni Druge pa je mogoče v razmislek.Dostava DHL,FedEx,UPS,HK Post Air Mail,EMS,ePacket in tako naprej.Garancija 90days Uporabo Zamenjajte vaše zdrobljen LCD zaslon full zaslon za MacBook pro 15" A1398 Najnovejše Cena Cena hitro spremeni,se, prosimo, obrnite neposredno na nas z vašega naročila quantily.Poprodajnih storitev, Če imate kakršne koli težave z o izdelku, vas prosimo, da nas kontaktirate.Vam bomo odgovorili v roku 12 ur.MOQ 1 kos ali Vzorec, da bo na voljo.

1. Imamo široko paleto izdelkov,če poslujete z nami,vam ni treba ne za odpadke tovorni stroškov in energije in časa, da kupujejo različne izdelke iz različnih dobavitelja.

2. Mi test vse izdelke v redu, preden prodamo.Mi lahko nadzora kakovosti za vas,če ste dobusiness z nami,vas neednt odpadkov denar za nakup slabe kakovosti izdelkov.

3. Smo fleksibilni delovni čas.bomo po spletu, vaš čas.poslovanje z nami,boste prihranili veliko časa za počitek in s svojo družino .

4. Sprejemamo T/T,western union,moneygram denar in tako naprej.

5. Izdelki, ki jih dobavi so kakovost zavarovanja.

6. Mi lahko ladja blaga, ki ste ga DHL/HONGKONGK POST itd.

T/T, Bančno Nakazilo ,West Union,MoneyGram ,alipay in Denar.

1.Vse vaše prispevke, ki morajo biti test 100% tudi pred dostava.

2.Če obstaja kakršen koli problem, o naših izdelkih,vas prosimo, da nas slike ali ladjo, nazaj.Obljubimo, da bomo zamenjajte, da za vas.

3.Vse elemente, ki so 90days garancijo .

Opozorilo :

1.Vaš naslov za dostavo,poštno številko in telefonsko številko, podrobnosti so zelo importants, prosimo, potrdite, da pred dostava.

2.Če imate kakršnakoli vprašanja o naših izdelkih vas prosimo, da nas kontaktirate.Bomo poskušali naše najboljše, da se prepričajo, kot je mogoče, kot smo lahko.

Blagovna Znamka ICTION
Združljiv Blagovne Znamke APPLE
Številka Modela A1398
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Prenosni računalnik

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni