Kolo Okvir Torba Nepremočljiva Dežnik Kolo Torbica Vrečko Izposoja Velike Zmogljivosti, Skladiščenje Vrečka Za Vse Pametne Telefone Pod 7 Palčni Spusti Ladje

Nov izdelek

€8.90

€12.91

-31 %

Na zalogi

Oznake:

samsung watch, remot nadzor samsung, Samsung, remot samsung smart tv, nadzor samsung, samsung smart tv, za samsung smart watch, samsung smart watch, nadzor smart tv samsung, samsung remot

Bullet Točk:

1、TPU Zaslon na Dotik Zaščitna Pokrivala: okvir kolesa torba prihaja z pregledna TPU zaslon na dotik zaščitni pokrov, ki omogoča enostavno uporabo mobilnega telefona med vožnjo, je to združljivo z mobilnih telefonov 7 cm in spodaj.

2、Nepremočljiva in Shockproof: okvir vrečke je vodotesno in shockproof za zaščito vašega pametnega telefona.Z veliko prostora za shranjevanje, lahko shranite mikro črpalka, rokavice, popravila orodja, ključev, čiščenje orodja in druge kolesarske opreme. 3.Stabilna na Grobo Cesti: okvir kolesa torba je omejeno na kolo za 3 najlon zaponke.Je zelo stabilen tudi na grob gorskih cestah.

3、Stabilen na Grobo Cesti: okvir kolesa torba je omejeno na kolo za 3 najlon zaponke.Je zelo stabilen tudi na grob gorskih cestah.

4、Obrabo-odpornih in Trajnih: Uporaba 3D vlivanju proces, kolesarski torbi je težko, odporne na obrabo in trpežne, jih lahko postavite slušalko bluetooth ali kabla USB v vrečko.

5、Široka Uporaba: Primerna za gorska kolesa, cestna kolesa, zložljiva kolesa in električna kolesa.

Specfication:

Marerial: EVA materiala + ogljikovih vlaken

Velikost: približno 23*11*14 cm/8*4.3*5.5 v

Uporablja modele: za telefone udarec 7 inch

Seznam Vsebine:

1* Kolo Stojalo Vrečko

Material Drugo
Funkcija Rainproof
Številka Modela kolo torba
Certificiranje cc

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni