Bluetooth 5.0 Avdio Sprejemnik Oddajnik 2 V 1, RCA 3.5 3.5 mm Jack Stereo AUX Glasbe Brezžični USB Adapter Za TV Car PC Zvočnik

Nov izdelek

€2.17

€4.34

-50 %

Na zalogi

Oznake:

ootdty nove bluetooth, aptx nizke latence sprejemnik, audio bluetooth sprejemnik, bluetooth transmitt, bluetooth receiv, adifonos bluetooth, bt x6, bluetooth vikefon, ts kota, bluetooth razred

Značilnosti:

1. V Oddajnik način, pa ne-Bluetooth TV, PC, CD player, iPod, MP3 / MP4 v Bluetooth oddajnik.Sprejemnik način: Idealen za uporabo doma ali v vozilo, pretakanje glasbe zvočni sistem.

2. Povežite to bluetooth audio sprejemnik za vaš črto ali pomožni vhod na vaši zvočniki, seznaniti s svojo napravo bluetooth, in uživajte brezžični glasbeni revolucije.

3. Ali želite, Bluetooth udobje v vašem avtomobilu, skozi vaš sistem za domači kino, v vaši kuhinji, kopalnici ali spalnici, itd.

4. AptX audio kodek za bogatejše in globlje doživetje zvoka.Poslušanje CD-kot so avdio kakovost brez kompromisov.

Enostavno upravljanje, 3.5 mm Moški Moški Spojnikom za Zvok ali 3.5 mm Moški-Moški za Avdio Kabel za povezavo zvočnikov in sprejemnik.

Močan bluetooth IC, Bolj močnejša združljivosti.

Powered by vgrajena polnilna litij-ionska baterija za ponovno polnjenje preko mini USB, dolg delovni čas in nizko porabo. (Mini USB kabel priložen)

8. Glasbo lahko predvajate prek vašega avtomobila in sprejemanje telefonskih klicev prek vgrajenega Mikrofona.

Kako Uporabljati:

1.Vklop / izklop

Vklop: Pritisnite in držite gumb za VKLOP / IZKLOP za 5-7 sekund, dokler ne zaslišite "pripravljen za priklop ali kar dobro", to bo samodejno povezovanje, ki je bila seznanjena.

Vklop / izklop: Pritisnite in držite gumb za VKLOP / IZKLOP za 4-5 sekund, dokler ne boste videli "Dolgo se ali rdeča led".

2. Povežite sprejemnik z zvočniki

Z 3.5 mm Moški Moški Spojnikom za Zvok ali 3.5 mm Moški-Moški za Avdio Kabel za zvočnike in sprejemnik (če ni zvoka, preverite, ali je bila vstavljena v celoti).

Pakiranje seznam

Paket vključuje:

1 X Bluetooth Oddajnik in Sprejemnik

High Definition Support NOBEN
Vsebina Avdio&Video
Poreklo CN(Izvora)
Paket Da,
Funkcija NOBEN
WIFI Standard 2.4 G 5G
Sound Track Dvojno
Podpora Za Pomnilniško Kartico No
Vmesnik USB
Brezžična Vrsta Bluetooth
Blagovna Znamka selectec

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni