Yomoduki Runa Cosplay Kostum Kakegurui Kompulzivno Hazarder Runa Cosplay Lasuljo in Oranžna Hooded Suknjič JK Uniforme z lasulje

Nov izdelek

€12.81

€19.40

-33 %

Na zalogi

Oznake:

lase človekovih lasuljo, tenko, lasulja, anime odbojka, cosplay kakegurui, devica cosplay anime noša, dakimakura, anime intimno dodatki, ženski anime lasuljo, Yoonbum

Predmeti: Anime Kakegurui Kompulzivno Hazarder Runa Yomozuki Kakegurui Cosplay Kostum Runa Yomozuki Plašč Jabami Yumeko Cosplay Kostumi, lasulje

Barva: kot slika 6PCS vključuje: plašč + majica + krilo + lok kravato + ogrlica + črne nogavice 100% Čisto Nov Zaradi razsvetljave in zaslon, ne bo malo barva razlika, prosimo za razumevanje

Szie:

Opombe:

1.velikost izberete glede na Prsi.Če je preveč maščobe, zato je priporočljivo, da izberete ena velika. 2. Prosimo, dovolite razlike 1-3 cm zaradi ročnega merjenja. 3. Vse meritve v cm, Prosimo, upoštevajte, 0.3937 ch = 1 cm, 1 cm = 2.540 cm

Plačilo:

1 .Smo sprejeti AliPay Zahodne Unije, Moneybooker in TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2 .Vse proizvaja so na zalogi.Plačate lahko neposredno.Obrnite se na nas v 24 ur, če imate kakršne koli težave, za plačilo.

Pošiljke:

1 .Dostava po celem svetu (razen v nekaterih državah).Normalno, da bo trajalo 15-49 let delovnih dni, da pridejo (SAT. & SUN. & Praznik izključeni).

2 .Predmeti so na splošno se pošiljajo iz z 1-5 delovnih dni po plačilu je bil izpraznjen (SAT. & SUN. & Praznik izključeni).

3 .Če želite uporabiti druge express, kot so UPS, DHL, FEDEX, EMS, itd, Prosim, pustite sporočilo ali klepet z nami na spletu.Za nekatere razsutem stanju naročila, lahko nudimo brezplačno dostavo preko Express.Prosimo, da stik z našo službo za spreminjanje ladijskega tovora.

4 .Opomba: upamo, da prispe na čas, ampak ker je to mednarodna dostave, čas poštnine bo zelo odvisna od logistike podjetja in lokalne vremenske razmere, navade, poštnini in drugih razlogov, upam, da boste razumeli.

5 .Če niste prejeli boste elemente v 49 dneh od plačilom, prosimo, kontaktirajte z nami, bomo spremljali dostavo informacij in krme, ki jo nazaj v najkrajšem možnem času.

6 .Če izberete brezplačno dostavo možnost, vaš paket bo dostavijo neposredno začetni le enkrat ali ga bodo poslali na vaš lokalni pošti, potem boste morali vzeti vaš številko za sledenje in vaše osebne izkaznice za zbiranje predmetov.Vas bomo obvestili takoj, ko je vaša parcela so bila poslana.Če se odločite express ladijskega prometa, prosimo, ne pozabite, da zapustijo svojo kontaktno številko, to je nujno potrebno za express dostava.

7 .Če se odločite, hitre dostave, prosimo, izberite enostavno carinjenje express za sebe.

Vrnitev & Izmenjava:

1.PREKLICU NAROČILA

Lahko pa prekličete vaše naročilo, kadarkoli, preden je naročilo v obdelavi.Ko proizvod, ki se pošiljajo, ne moremo sprejeti preklic ali zamenjavo naročila.Če želite preklicati naročilo, prosimo vrste izberite razlog, zaradi kupca ali drugega razloga.

2.DA, IZMENJUJEJO ALI POVRATNI

Če izdelek prejmete ni, kot je opisano ali nizke kakovosti, prodajalec obljublja, da boste lahko vrnete, preden bi zaključek (ko kliknete "potrdi Naročilo Prejeto" ali presega potrditev časovni okvir) in prejeli polno vračilo.Vrnitev ladijski promet pristojbina se plača za vas.Ali se lahko odločite, da izdelka in se strinjate, se znesek za vračilo neposredno s prodajalcem.

Če ne boste 100% zadovoljni s kakovostjo vašega nakupa, od BunniesFairy, ga lahko vrnete ali izmenjava elementov v roku 30 dni od dobave datum.

Zahtevo:

1).Predmeti, ki jih prejmete v roku 30 dni od dobave datum.

2).Predmeti, ki jih prejmete nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži.

3).Vrnitev ladijski promet pristojbina se plača kupec.

Povratne informacije:

1 .Ko prejmete predmet in zadovoljni z izdelkom, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 točk DSR.

2 .Če ne boste zadovoljni z našimi izdelki, prosim stik z nami nemudoma, preden nam nevtralne ali negativne povratne informacije,, bomo poskušali naši moči, da vam dobra rešitev.Negativne povratne ne more rešiti vse težave, če ne vemo, važno.

Za odrasle nas:

CZ cos, ki je eno izmed vodilni dobavitelj v ženske modni industriji.Znan po svoji letnik-zgleduje modo kot ženske, krila, ženske obleke, vrhovi, pribor in podobno, ponuja zanimivo in privlačno spletno nakupovanje izkušnja za vse, ki iščejo vintage moda za ženske.

Ustanovljen je bil leta 2013 , BunniesFairy je imela več kot 6 let, ki zagotavljajo našim strankam s visoke kakovosti, skrbno izbrane in dobro ceno, verodostojno vintage oblačila in pribor.

Po vključitvi industrijske verige, Načrtovanje, Izdelavo, Kontrolo Kakovosti, Dobavne Verige in Storitev za Stranke v letu 2015, BunniesFairy je lahko ladje edinstvene predmete iz prvotne oblikovalci za stranke po vsem svetu s hitro dostavo.

VIP FAHION skrbi za svoje stranke najbolj in smo vedno prizadevajo za 100% zadovoljstvo strank.Če imate kakšno vprašanje, ne oklevajte v stik z nami.Dobrodošli nakupovanje v BunniesFairy!Vaše zadovoljstvo je naš uspeh.

Ime Oddelka Za odrasle
Vir Tip anime
Spol Unisex
Znak jabami yumeko
Znaki kakegurui
Blagovna Znamka CosZtkhp
Sestavine Hoodies & Sweatshirts
Material Poliester
Posebno Uporabo Kostumi
Postavka Vrsta Kompleti
Celoten Sklop plašč + majica + krilo + lok kravato + ogrlica + črne nogavice
Številka Modela ZH200826-3
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni