Trajno Pes Žvečiti Igrače zobna ščetka Igra Jjeza Inteligence Usposabljanje Gume Squeak Neuničljiv za Majhne, Velike Pse Dodatki

Nov izdelek

€7.95

€15.59

-49 %

Na zalogi

Oznake:

dodatek pes, zmaji psi, kuža stvari, vezi hišni ljubljenčki, žogo pes, naslov chihuahua, črni pes igre, pes zobna ščetka, pes, mikro zobna ščetka

Pes žvečiti zobna ščetka je izdelana iz naravne gume, to je nestrupeno in Okolju Prijazno.

Gume material je enostaven za čiščenje.Bolje je, da očistite pes ščetko pred in po uporabi.

Pes zobna ščetka palica ima 2-sided (obojestransko) ščetinami obložene utori in zobna pasta rezervoar, preprečuje plaketo in tartar build-up.

100% Zdravja, Kakovosti,

Molarno Zob / Ohraniti Zdravje zob / Čiščenje Zob / Odstrani Matematika / Izboljšanje IQ / Podoživite Anksioznost

Pes zobna ščetka se lahko uporablja na tleh ali na steno, zaradi česar je bolj primeren za hišne pse za uporabo.Poleg tega obstaja nekaj interaktivnih interesov, ki privabljajo hišne pse, da se igrajo s tem izdelkom.

Hišne pse pogosto uporabljajo ta igrača, ki lahko ublaži svoje skrbi doma, izboljšanje IQ, in ne bo škode za družino, dom in oblačila.

Iz novih in nadgrajenih anti-ugriz materiala, zato se lahko upre ljubljenčka psa je dolgo časa ugriz.Vendar pa je za zdravje živali, priporočamo, da vam vaš pes ne več kot 20-30 minut na dan.

Nazobčane molarno trkanja na različne višine in velikosti

Prvotni načrt molarno zob.Obstajata 2 velikostih, razvrščene v horizontalni in vertikalni stebri.Po žvečilni navade za hišne živali, psi, hišni psi bodo žvečiti ta izdelek z molars.Vsak nazobčane molarno pomoli oblikujemo bo imel 2 izboklin.Ko žvečilni ta izdelek, je molarno pomoli bo povzročilo večje trenje na molars, ki bo čiščenje matematika in umazanija na molars.

Poreklo CN(Izvora)
Nastavite Vrsto No
Vrsta Psi
Blagovna Znamka LISM
Igrače Tip Squeak Igrače
Material Gume

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni