Nesramna Flying Dragon obesek Krog Rumeno Zlato, ki je Napolnjena Ženska Moški Obesek Ogrlica Verige

Nov izdelek

€8.21

Na zalogi

Oznake:

lok igrača, kamen zodiak, lov mini fračo, dragon zlata ogrlica, zmaj zmaj, dragon zodiak, 60 mehanske tipke na tipkovnici, črni zmaj ogrlica, dragon kamna, dragon obesek kamna

Postavka Opis

Opis izdelka velikosti, vključno z različno število kosov na zalogi " različne sizes18K Zlato, ki je Napolnjena Baker obesek:30 mm*27 mm veriga:450mm*2 mm Količina:1 kos (priložena brezplačno lepo darilo polje) 100% Čisto Nov, Kakovosti: AAA+++ Dodatno:brez Niklja, ki niso alergični, ni enostavno, da tamnjeti Priložnosti:Obletnica,rojstni dan,darilo.

Kaj je zlata, ki je napolnjena

Zlato, ki je Napolnjena Nakit je debelo (o 25mil) trdno plast kakovosti zlata toplote vezana na notranji pol-žlahtne kovine za napredno mehaničnim postopkom.To je vse super lastnosti trdnih zlato nakit brez cene .Prosim ne primerjajte zlato, ki je napolnjena nakit pozlačen nakit (ponavadi le 3 mil layer), kot ni primerjave, zlato, ki je napolnjena je veliko bolj dragocen in tamnjeti odporne kot prekrita.Ne luskast off, tamnjeti ali razbarvajo.To je zelo dolgotrajen in če je poskrbljeno vas bo trajala celo življenje.Zlato, ki je napolnjena nakit je ekonomična alternativa solid gold nakit!Ampak prosim zavedajo, da ni trdnih zlato nakit!

Kakšen je način, da skrbi za zlato, ki je napolnjena nakit?

A. Uporabite bombažno krpo, da poljski nakit, da ohrani čisto in svetlo.B.Ki opravljajo težko ročno delo ali kopanjem, je priporočljivo, da odstranite nakit.C.ko ne nosi, prosimo, tesnjenje nakit za ohranitev po uporabi bombaža ali tkivo jasno, vlago in umazanijo.je Electroplated, je še en korak navzdol v kakovosti.

Dostava

1. ZDA, Traja približno 15-30 dni, da pridejo tukaj Prek China post ePacket; 2. v drugih državah običajno traja približno 30-45 dni za roko Preko Kitajske post Zraka parceli ,a Rusija, Južna Amerika, Afrika običajno traja približno 35-55 dni za roko; 3. nudimo tudi 11-15 dni po Kitajskem post DHL EMS Hitro dostavo, če želite poslati element, s pomočjo te metode v mudi, nam pišite na prvi. 4.Bomo ladja vaše predmete v 3-4 dneh po prejetem plačila potrdijo, izključuje vikend in praznike.KOT vsi vemo,, je čas dostave je odvisen na dostavo Podjetja in lokalne navade/dolžnosti, ali je vreme, itd.upam, da boste razumeli neobvladljive dostava časa, če ne morete prejemati element v času ,nas kontaktirajte na prvi in bomo poskušali naše najboljše, da odpravite težave za vas asap .

Opišite svoje blagovne znamke zgodbo, vključno z vzpostavitvijo in razvojem roki, mejniki, itd.

Spol Unisex
Slog Trendy
Fine ali Moda Moda
Številka Modela XP2019071801
Material Kovine
Postavka Vrsta Obeski
Obeski Vrste Krog
Združljivost Vsi Združljivi
Kovine Tipa Baker
Blagovna Znamka kakaxi
Obliko\vzorec Živali

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni