Tri-luknjo Krožno Luknjo Luknjanje Tiskovine Luknjanje Svoboden-leaf Dokument Zavezujoče Artefakt A4 Plastične Pisarniške Potrebščine Luknjo Udarec

Nov izdelek

€5.25

€6.49

-19 %

Na zalogi

Oznake:

srce udarec, rokovnik a5, a4 udarec, a4 mape, anti masko za prah stroj, kotu rezalnik, 5d diamond slikarstvo povzetek cvet, binder svinčnik, 2 hole punch, hole punch zavezujoče

Ime: 3-luknjo, izsekavanje zavezujoče vladar

Barva: roza, modra, zelena

Velikost: 30.5 * 6.3 * 1.2 vladar se je začela velikost

Zaslonka: 6 MM,

Teža: 36.5 gramov z blister primeru

Pakiranje: blister pakiranje

Material: PP

Navodila:

1. Rahlo pritisnite, da vklopite udarec gumb s palcem in kazalcem za udarec.

2.Lahko natisnete 10 A4 listov naenkrat.

3. Ustvarjeno papir, ostanki lahko samodejno shranijo v perforirano gumbi.

4. To je lahko vladar ali udarec.

5.Udarec papir in bela lepenka lahko udaril.

OBVESTILO:

Naši Izdelki:

Uporabljamo prave fotografije pokazati naše izdelke, kar vidite, kaj boste dobili.Velikost napake, +- 3cm, to je normalno.Svetlobne učinke barva razlika je normalno.

Naše Storitve:

Lahko klepetate z nami za vsa vprašanja preko TradeManager, vam bomo odgovorili vam pravi način, Če ne bomo spletnih, vas prosimo, e-mail us, bomo dobili nazaj, če vam v roku 24 ur .

Plačilo:

Sprejemamo Depozitni, Kreditne kartice, Visa, Master, TT in Denar bookers .Če boste morali plačati nas tudi na druge načine, vljudno prosim, da nas kontaktirate po e-pošti ali spletu TradeManager.Pred plačilom, prosimo, še enkrat preverite vaše informacije za dostavo: naslov, ime, poštna številka, telefonske številke itd.

Vrne Izraz :

V primeru, da ste prejeli poškodovan element, ima kupec do 7 dni od datuma prejema da zahtevek za vračilo ali zamenjavo za novo.

V primeru, da ste prejeli napačen element, izdelki morajo biti vrnjeni v originalni in neporabljene stanje & treba tudi v originalno škatlo in embalažni.

V takem primeru vas prosimo, da se obrnete na nas takoj, tako smo lahko izboljšanje stanja.Vaše zadovoljstvo je za nas pomembno in cenimo vaše podjetje

Pakiranje Metode Blister Pakiranje
Izsekavanje priročnik
Izsekavanje debeline 5
Blagovna Znamka LZN
Število udarcev 3
Neto 36.5 gramov

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni