Motor Remont Tesnilo Komplet Za Mitsubishi PAJERO MONTERO III 3. 2000.02-2006.12 MD977502

Nov izdelek

€79.06

Na zalogi

Oznake:

nt pajero dvigalo kit, mitsubishi galop remont kit, dušilke za mitsubishi, pribor za mitsubishi pajero v73, francoski keycap, kowze montero šport, odbijača spredaj pajero, mitsubishi pajero sport, odbijača pajero sport, tovornjak mitsubishi rezervni deli

1. Motor Remont Tesnilo Komplet

2. Primerna za Mitsubishi PAJERO/MONTERO III (3.) (2000.02 - 2006.12)

3. OEM številka: MD977502

4. Dobre kakovosti z razumno ceno.

5. Imamo druge dobre kakovosti OEM deli, primerni za Mitsubishi.

1 .Prosimo, kontaktirajte nas, da bi dobili pomoč, če ne boste prepričani, če je predmet, ki je primerna za vaš avto.

2 .Lahko dodate artikle v košarico, da shranite ladjar stroškov, namesto

naročila ločeno.

3 .Kot wholeseller, vam lahko dam popust znanja o količini, ki jo

treba.

Prosimo, kontaktirajte nas, če potrebujete.

Ta postavka primerni za Mitsubishi :

Primerno za:

PAJERO/MONTERO III (3.) (2000.02 - 2006.12) 3000/SHORT VAGON (V63W) V63W 6G72 3500/SHORT VAGON (V65W) V65W 6G74 2800D-TURBO/SHORT VAGON (V66W) V66W 4M40 3000/DOLGO VAGON (V73W) V73W 6G72 3500/DOLGO VAGON (V75W) V75W 6G74 2800D-TURBO/DOLGO VAGON (V76W) V76W 4M40 3200D-TURBO/DOLGO VAGON (V78W) V78W 4M41

Specializirani smo v avto deli, primerni za Mitsubishi Pajero, Outlander, Lancer, L200 in tako naprej.

Izdelki led z dobro kakovostjo in primerno ceno.

Dolgoročni podjetja v Turčiji, Braziliji, Amerika, Avstralija, Anglija, Francija .itd, ker je dobre kakovosti.

Preden oddate naročilo, se obrnite na nas za zagotovitev, če ne morete prepričani, element, ki je primerna za vaš avto, še posebej na zunanje dele.

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali postavke v 3 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.

Prosimo, navedite vaše pravo ime, naslov za dostavo, poštno številko, Telefonsko številko , E-poštni naslov, da boste lahko prejmete izdelka z informacijami, ki jih zagotavljajo.Da ne bo naša dolžnost, in plačilo bo ne povrnejo, če kupec ne predloži pravilno odpremno informacije.

Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Ponujamo 1-mesečno brezplačno zamenjavo, če je problem s to postavko?s kakovostjo, vendar ne nepravilne uporabe.Kupci lahko zaprosi za zamenjavo v roku 15 dni od vašega prejema izdelka .Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Ponujamo tudi 12 - mesečno brezplačno vzdrževanje.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Če se kateri koli del je potrebno, da se nadomesti, kupec je treba tudi plačati stroškov delov, ki se zamenjajo.

Nudimo vzdrževanje, vendar ne prevzema nobenih skupno in solidarno odgovornost.

Pred vrnitvijo artiklov, prosimo, potrdite, povratni naslov in logistika način z nami.Po daš elemente logističnega podjetja, prosimo, pošljite nam številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Vrnitev bo sprejeta le, če proizvajalec?s napako.Prosimo, pišite nam v roku 15 dni po prejemu blaga in jasen digitalni fotografiji, ki lahko izboljša problem element.Kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Prosimo, obrnite na nas in jasen digitalni fotografiji, ki lahko izboljša problem element.

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Blagovna Znamka KOWZE
Izmenjave Številka Dela MD977502
Proizvajalec Številka Dela MD977502
Element Teža 1.5KG
Posebne Funkcije 1
Vrsta Materiala 1
Država/Regija Avto Proizvodnji Tajvan Kitajska
Drugi Del Število MD977502

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni