Krog Bela Črna Čipka Prtom Nordijska Kritje Krpo Retro Vezenje Tabela Krpe, Aparat Za Jedilno Mizo Prtom Lepa

Nov izdelek

€12.20

€17.43

-30 %

Na zalogi

Oznake:

kvačkane čipke prt, embroid prt, pokrov tabl, krpo pvc tabela, prt nepremočljiva, kava tabl, vrstica tabela krpo krog, za namizni prt, okrogel prt, strani tabl

Postavka Opis:

Pogoj: 100% popolnoma Nova in Visoke Kakovosti

Material: Poliamid vlaken

Barva: Bela,Črna

Paket vključuje: 1 kos tabela pokrov

Uporaba:jedilno mizo,teapoy,ustrelil ozadju

Opozorilo:

Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

Velikosti so izmerjene v stanovanje-iz položaja, ročno merjenje bo razlika približno 1-5 cm

Prosimo, upoštevajte,

1: Uvoznih dajatev, davkov in dajatev, ki niso vključene v predmet, ceno ali stroške dostave.

Te stroške kupca odgovornost.Bomo poskušali naše najboljše, da bi zmanjšali tveganje za carine

2: Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred nakupom

3: Če vaše območje je oddaljeno v normalnih ladijski promet storitev,smo se zaračuna dodatno, ladijski promet pristojbina,

lahko nam pošljete sporočilo, da preverite vaš naslov pred vrstnem redu.

OPOMBA(to je zelo pomembno, prosimo, ga pozorno preberite!!!!)

1. O dostavi

Čas dostave je odvisno od logistike.Obljubimo, da bomo dostavili v roku 60 dni od dostavo obvestilo (ne vašega naročila plačilo čas), kot je plačilo datum Marec 28, 2019. Zavezujemo se, da bomo dostava po 28. Maj 2019. Če lahko " prosim, sprejmite to pravilo, prosimo, nakup skrbno.

2. O predvideni čas dobave

Platforma le predvideva, rok dobave, ki temelji na velikem podatkov.To je samo za referenco.To lahko zgodaj, vendar se lahko odloži.Na primer, predvideni čas dobave za turistov na ruskem platforma je 21 dni, vendar mi ne zagotavljajo, 21 dni po prihodu.To lahko traja samo 15 dni.To lahko traja še 45 dni, kar je v normalnem območju.Če je bil spor predložen kasneje, kot je bilo pričakovano, zato ni mogoče sprejeti.prosim, da se opravičili.

3. O logistiki sledenje podatkov

Prosimo, da upoštevate naslednje v skladu z logistiko način ki ste ga izbrali.

Na voljo: Orgon.si Standardna Dostava/ePacket Paket/China Post Air Mail (nekaj držav, ki ne podpirajo ali pa preprosto informacije o poti) / Orgon.si Saver Dostava (enostavno sledenje podatkov samo) / Orgon.si Premium Dostava.

Na Voljo: Cainiao Super Gospodarstvo / China Post Navadne Majhne Paketni Plus / Yanwen Gospodarske Air Mail.

4. O velikosti

Nekateri izdelki so tkanine elastični izdelki.Po ročno merjenje, napaka 1-4 cm, je v mejah normale.Prosimo, bodite razumni pred nakupom.

5. O barvna razlika

Naši izdelki so pravi strel.Dejanski izdelki in slike se lahko razlikujejo zaradi razlik v svetlosti zaslona ali proizvodnje veliko.Prosimo, da skrbno razmisliti pred nakupom.

6. O tarifah

Vse trgovsko blago, ki se prodajajo v tej trgovini ne vključujejo vseh carin v namembni državi.Tarife za vse ciljne države so nosi kupec.Prosimo za razumevanje lokalne politike pred nakupom.Hvala, ker ste.

7. O embalaži

Ne ponujamo trgovina na drobno embalažo ali samo ponujajo preprost OPP vrečko.Če vam ponujamo drobno ali kot darilo, prosimo, menijo, embalaža vprašanja.

8. O da bi delitev

Če izdelek, ki ga kupite presega maso, prostornino ali količinskih omejitev logistično podjetje, bomo poslali dve ali več paketov ločeno.Na primer, če kupite 15 stol zajema, smo lahko razdelite jih v 2 paket,Eno z 8 stol pisem in drugih s 7 stol pokriva,in jih pošlje ven ob istem času.Vendar zaradi različne pakete, ne moremo jamčiti, da bodo prispeli ob istem času, Morda en bo prispel prvi in drugi bodo prišli kasneje.Prosimo, bodite potrpežljivi.Če ne morete sprejeti, ga, prosimo, sporočite.

Material Tkanine, Čipke
Uporaba Banket
Oblika KROG
Vzorec Tipa Trdna
Številka Modela 985
vzorec Kvačkani
Slog Pastorala
Tehnika Pleteno
Velikost ROUND

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni