Nove Ustvarjalne Masivnega Lesa Plašč Kljuko, nosilna 10 KG, Preprosta Sodoben Steni Visi Kavelj Lesen Obešalnik Doma odlikovanja

Nov izdelek

€3.11

€4.78

-34 %

Na zalogi

Oznake:

češnje sadje odstrani, okrogle lesene kljuke plašč, lepilo steni visi kavelj, konj plašč kljuke, fish hook, kavelj, stenske, škatle masivnega lesa, win 10 dom oem ključ, vrata stenski obešalniki, kavelj, stenske lesa

*1. Trpežnih materialov: Naša oblačila kljuke so izdelane iz plemenitih hrast in imajo dobro odpornost proti obrabi.Ko je visel na oblačila, klobuki in drugi predmeti, za dolgo časa, so trdi, da je odporen in trajen.

*2. Design prednosti: U-oblikovane kljuke ovinkih navzgor, tako da ni treba skrbeti, padanje predmetov iz kavelj.Luknjo na sidrni koncu steno lahko izboljšajo svoje nosilnosti in pomoč kavelj, ki se držijo stene popolnoma, se tako zagotavlja stabilnost za podporo visi predmeta.

*3. Skladiščenje izdelkov: plašč kljuko lahko naš prostor videti čistilo, in visi torbe, klobuki in drugi izdelki lahko ne le prihraniti nekaj prostora, ampak tudi zaščito v tri-dimenzionalni smislu členov, kažejo naših izdelkov so jasno in prihranite veliko čas iskanja.

*4. Preprosta namestitev: Po vrtanje dveh lukenj v zid, vstavite in privijte na steno, pritrdilni vijaki, in namestitve je mogoče dokončati v nekaj minutah in se lahko uporablja takoj.

*5. Količina in velikost: Boste dobili gume v obliki črke U s kavljem velikosti približno 12,5 * 8 * 2 cm.Lahko kupite dovolj količine, da bi zadovoljili vaše potrebe za skladiščenje v spalnici, kopalnici in na drugih mestih.

Material: hrast

Dimenzije: približno 12,5 * 8 * 2 cm/4.92 * 3.15 * 0.79 cm

Teža: približno 60 g (enojna, brez dodatne opreme)

Največja obremenitev: približno 5 kg

Sezname:

1 * Hrast Kavelj

Opombe:

1.Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2.Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

Poreklo CN(Izvora)
Št. Trnka 1
Vzorec Tipa Trdna
Material Les

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni