DC12V Ultrazvočno Miško Repelenti Vozila Živali Repeller Domov Avto Miško Expeller Elektronski Nizke Moči Učinkovito nestrupeno Garaža

Nov izdelek

€8.11

€10.81

-24 %

Na zalogi

Oznake:

živali repeller sonic, hiša miško repeller, opozorilo obodu, avto glodalcev, podgana zaščitnik, ultrazvočno mačka repeller avto, anti mačka vrt, mreža proti komarjem van, sončne živali repeller dela, živali vode repeller

Varno Odganjanje Škodljivcev - vozilo pest repeller učinkovito uporablja ultrazvočne vibracije, da bi odganjanje škodljivcev in živali brez ubijanja ali resno ranjenih njih.Frekvenčni razpon je 12kHz-25kHz.

Preprečiti Vozila Škoda - vozila za glodalce repeller odbija destruktivno živali, kot so miši, moli, majhna severnoameriška veverica in martens iz povzroča drago poškoduje vaš motor vozila, kolesa ali notranje.

Park Z Zaupanjem - Uporabite ta ultrazvočni škodljivcev repelenti, da park s popolno vero.A pokritost območja nad 40 kvadratnih metrov, vaše vozilo je zaščitena iz vseh zgoraj in podzemnih škodljivcev.

Enostaven Za Namestitev - morate storiti, je povezati dva kabla na avto električno vezje.Črni vodi/katoda(-), rdeče vodi/anoda(+).

Ko je stikalo gumb vklopljen, je izdelek vstopi self-test v načinu in nato preklopi v način delo.

Specifikacije:

Delovna Napetost:DC 12V

Trenutno:Delo 40mA, Pripravljenosti 5mA

Frekvenca:12kHz-25kHz

Moč: 0.48 W

Delovni tok: 5-40ma

Ultrazvok čas: 30-40-ih letih (cikel)

Velikost: 104 * 71 * 33.5 mm

Indukcijski Način: Vibracije indukcijske

Obseg:40㎡

Število Kosov:1PC

Opomba: 1. Naprava mora biti nameščena 20 ~ 80 cm od tal, in je potrebno, da so navpično vstavite v vtičnico na terenu;

2. Namestitve se morajo izogibati zvočno absorpcijskih materialov, kot so preproge in zavese, kolikor je mogoče, tako, da se prepreči zmanjšanje zvočnega tlaka, da bi zvok področju manjših in vplivajo na insektov repelenti učinek.

Seznam vsebine:

1 X Ultrazvočno Vozila Živali Repeller

1 X Določitev Orodje

2 X Povoji

1 X Uporabniški Priročnik

Repelenti Tip Ultrazvočno Škodljivcev Repellers
Vrsta Škodljivcev Miši
Nastavite Vrsto Da,

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni