Novo Otroci Igrajo Šotor Prenosni Princesa Grad Šotor Igra Hiša Princesa Yurt Šotor Za Fante, Dekleta Zaprtih Božično Darilo za Rojstni dan

Nov izdelek

€17.83

€28.76

-38 %

Na zalogi

Oznake:

šotor yurt, šotor šotor, diys otroci šotor, strešni šotor, kawaii sliko, nadstrešek šotor, voziček šotor za kampiranje, tabor zunanji šotor, napihne balonček šotor, otroci grad fantje

Bullet Točk:

1、Lep Videz: igra šotor funkcije lep videz, da je primeren za fante in dekleta!Z igrajo šotor, vaš malo princesa si zasluži najboljše magic castle!

2、Praktično v Uporabo: Ta grad šotor daje vaš otrok zasebni prostor.Naj jo preberejo, razmislijo in se zabavajte z otroki.

3、Enostaven za Čiščenje: igra šotor je enostaven za montažo in čisto, se lahko namesti hitro in podporno palico, ki je priročen.Ko jih ne potrebujete, da ga uporabljate, lahko postavite v lahki prenosni zadrgo vrečko.In to je priročno, da opravi!

4、Sturdy Design: šotor funkcije trmast nogavica jedro fiberglass palic, da se zagotovi stabilnost.Na trganje-odpornih tkanine, je visoke kakovosti.Vrata in okna modela zagotavljanje notranje prezračevanje šotor.

5、Zaprtih Igrača: igra šotor je primeren za različne priložnosti, pa naj bo to doma, šotor ali aktivnosti na prostem, šotor se lahko uporablja.

Tehnični podatki(o):

Ime: Princesa Šotor

Velikost: 105 * 135 cm/41.34*53.15 v

Pakiranje: 38 cm/14.96 v premer

Material: 190t poliester

Teža: 850g

Lastnosti: enostavno, čisto in umazano

Starost uporabe: več kot 6 mesecev,

Število iger: 1-3

Seznam Vsebine:

1 x Šotor

Opombe:

1. Proizvod mora biti stran od ognja in vira visoko toplotno moč vira.

2. Tam je jeklen obroč v ta izdelek, ki bo spomladi off hitro, ko se uporablja.Otroci potrebujejo, da jo uporabljajo pod nadzorom staršev.

3. Izdelka ne more imeti preveliko težo, prosimo, ne postavljajte težkih predmetov na izdelku.Prosimo, ne uporabljajte izdelka, če jeklen obroč je izpostavljena.

4. Prosimo pack embalaže in opreme v času, da bi se izognili nesreči.

Blagovna Znamka MINOCOOL
Material Plastični
Starostni Razpon 0-12 Mesecev
Vrsta šotor
Značilnosti Zložljivi
Številka Modela šotor
Opozorilo no

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni