Nepremočljiva Poliester Čiščenje Predpasniki Kuhinjski Pripomoček 2pc Nastavljiv Kuhanje Žar Kuhinja na Prostem Predpasnik Z Dvema Žepi

Nov izdelek

€2.50

€4.31

-41 %

Na zalogi

Oznake:

da predpasniki, cvetlični kuhinjski predpasnik ženske, nissan vanette, poliuretanskih nepremočljiva predpasnik, predpasnik kuhinja, barbecu, predpasnik kuhinja moški, predpasnik kuhinji ženske, strežnik žlico, logotip predpasniki

Nastavljiv Kuhanje Žar Kuhinja Na Prostem Predpasnik Z Dvema Žepi

SMEŠNO PREDPASNIKI ZA MOŠKE - So gostje na vaš naslednji BBQ smeh, ko vidijo, oče, oblačilen to smešno predpasnik, kot mu žari gor.

SMEŠNO očetovski DAN DARILO ZA OČETA - Pustite, Oče vedeli, kako pomembna je njegova žaru in starševskih veščin se s to smešno predpasnik za njim.

Gledal očete obraz zasveti z nasmehom, kot mu odpre to smešno darilo za dan očetov je trenutek nihče ne bi smel zamuditi.

ENA VELIKOST USTREZA VSEM - Z je nastavljiv vratu traku in ekstra dolgo pasu vezi, to je kot nalašč primerna za moške vseh velikosti, velik ali majhen, visok ali majhen.Predpasnik Očka predpasniki so zagotovljene, da se prilega vse in vsakogar.

VEČ KOT SAMO SMEŠNO DARILO ZA OČETA - 2 žepi lahko uporabljate za preprosto shranjevanje klešče, lopatice, ali katero koli drugo žaru orodja.

Izdelan z visoko kakovostnih materialov in tiskanje, ki je narejen, da traja pranje po pranje in piknik po žara.

100% ZADOVOLJSTVO JAMSTVENEGA - Če iz kakršnega koli razloga ste nezadovoljni z vašim žaru predpasnik, bomo zamenjati oziroma kupiti nazaj brez vprašanj.

Velikost:73X65cm/28.74X25.59inch

Vključuje: 1PC Predpasnik

Vrsta Nepremočljiva Predpasnik
Poreklo CN(Izvora)
Razvrstitev Brez Rokavov Predpasnik
Material Poliester Taffeta
Uporaba Sanitarni
Slog Kratek
Številka Modela 1

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni