ZATOOTO Moda 16 Trakovi motorno kolo, Avto, Kolo, Nalepke, Odsevni Platišča Trak Avtomobilov Avto Styling Vozil Dodatki

Nov izdelek

€4.12

€5.89

-30 %

Na zalogi

Oznake:

globoko posodo volan, 45 l, 17 palčna platišča, 17 platišča, 17 palčni avto platišča, motorno kolo platišče trakovi, clio hub, motorno kolo, trak, lateks olje, 18 inch kolesa

Informacije o izdelku: Ime: Fashion 16 Trakovi motorno kolo, Avto, Kolo, Nalepke, Odsevni Platišča Trak Avtomobilov Avto Styling Vozil Dodatki Pogoj: 100% čisto nova Barva: svetlo rdeča ,modra ,srebrna ,zelena,rumena, multicolor, oranžna, črna Velikost:1 cm širok, 16 Proge, 4 Stripes vsake strani Fit: Wheel Rim , fit 16",17" Opomba : da bi obleko za velika kolesa zahtevajo , naš paket vključuje 17 majhne trakove , več dodatnih 1 kos .kot ponavadi , to je potrebno samo 16 kosov Opomba: črna ne odražajo.Prosimo, očistite kolesa pred uporabo robu traku.

To je zelo priljubljen in modno oblikovanje, verjamemo, da vam bo všeč, da je zelo veliko.

V min da je 1pc,če imate velike naročilu, prosimo, povejte nam,ki smo to lahko storili na debelo in padec ladijskega prometa .

Če ste dobili parcelo,prosimo, preverite jo in nam 5star "odlično" za povratne informacije , če vam ni všeč,prosim, povej nam,mi bo spremenilo za vas.

Če imate kakršno koli vprašanje,prosimo, da nam sporočite,tukaj vsi člani SMO TOP MODA hvala za vaš nakup!

Želim vam srečno nakupovanje!

O Plačilu :

Sprejemamo plačila s Kreditno Kartico, bančnim Nakazilom in druga plačila, ki AE podporo.

Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

O Pošiljki :

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali predmeti v 7 dneh, ko je vaše plačilo, je končan .

Mi bo poslal v približno 3~5 delovnih dni, če ni na zalogi,vas bomo stik z vami v trenutku,tako da lahko

to spremembo druge slog ali preklicati naročilo.

O Napovedi:

Lahko se vrnete elemente v 15days od vašega prejema, če niste vsebina z njim , Bomo povračilo vas, ko smo dobili sredstva.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko theyare vrnil , bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo .Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente .Preden se vrnete elemente , prosimo, kontaktirajte me prvič .

O Po Meri Dolžnost:

Smo razglasi vrednost carine, če kupci so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi, ne bomo morali nositi po meri dolžnost.

Barvna Neusklajenost:

Razlika v barvi mogoče zaradi nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor , osvetlitev , ozadja itd.Pleasekindly razumeli .

O Povratnih Informacij:

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni .Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni withour predmetov in storitev.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve , vas prosimo, da nas kontaktirate prvič, preden se odpravite negativefeedback.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Model Oem
Kategorija Nalepke
Vrsta Drugi 3D Nalepke
Poreklo CN(Izvora)
Nalepke Umestitev Pnevmatike & Platišča
Blagovna Znamka zatooto
Postavka Premer 1inch
Embalaža Ni Pakirano,
Vrsta Nalepke Karoserije
Ime Modela 20151124
Design Sprememba Barve
Vrsta Materiala ABS
Postavka Vrsta Nalepke
Postavka Dolžina 17inch
Postavka Višina 0.1inch
Element Širina 0.5inch

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni