ICharger 4010 DUO 2000W 40A Pametno Ravnovesje Polnilnik Discharger Za LiPo Lilo Dobo Baterije RC Brnenje RC Letalo

Nov izdelek

€291.82

€411.02

-29 %

Na zalogi

Oznake:

kondenzator discharger, baterija discharger, quadcopt, airplan rc, genij lipo polnilec, lilo stitch, msi icharger, polnilnik skyrc, baterije diy discharger, brnenje poklicno

V iCharger 4010 Duo je zadnji težji poleg iCharger območju.iChargers prvi neodvisni dva kanala polnilnik, ki proizvajajo več izhodna moč kot kateri koli drug polnilnik trenutno na voljo!

iCharger 4010 DUO lahko zaračuna 10s Lipo baterije hrbet na vsakem kanalu, ki je 20s na enkrat!Proizvodnjo do 40amps na kanal in featuring velik TFT zaslon z vsemi stanje napolnjenosti baterije parametrov, iCharger 4010 Duo je čudno za elektrotehniko.Po letih raziskav in razvoja, smo veseli, da predstavi najbolj zmogljiv in uporabniku prijazen in natančen multi kemija polnilnik, ki so na voljo danes.Specifikacije:

Vhodna Napetost:9.0-50 Voltov

Max Vhodni Tok: 23.5 V)

Največje količine vode, Moč, Zmogljivost: 200W (Kanalni 130W)

Največ Regenerativne Razrešnice Zmogljivost: 2000W (Kanal 1400W)

Trenutno Možganov za Uravnoteženje: [email protected] [email protected]

Ravnotežje, Natančnost:

Varnost

iCharger 4010 Duo je zasnovan z varnostjo kot številka ena prednost.Številne cut-off in varnostne funkcije so na voljo uporabniku.

Zmogljivost Cut Off – Uporabnik lahko nastavi omejitev zmogljivosti za polnjenje cikla.Polnilnik se bo ustavil, ko je ta omejitev dosežena, izogibanje nad polnjenje baterije.To je še posebej uporabno za baterije, ki se ne prikaže običajne značilnosti med normalno uporabo ali dajatev, običajno kot posledica slabe kakovosti ali prejšnjo škodo.

Časovnik Cut Off – Uporabnik nastavite programirano mejo bo prekine polnjenje proces, ko dodeljeni čas je dosegel.

Notranja Temperatura Cut Off - Notranji senzor temperature in temperature pod nadzorom samodejno hladilni VENTILATOR krmili notranja temperatura in zagotavlja inteligentna zaščita.Ko je notranja temperatura je nad 60℃(140 F), izhodna moč se avtomatsko zmanjša za 25%.Če temperatura preseže 65℃(149 F) polnjenje cikel je ustavil.

Zunanja Temperatura Cut Off – Uporaba zunanjega senzorja temperature, iCharger 4010 Duo bo ustaviti polnjenje cikel če je temperatura baterije presega uporabnik nastavljeno stopnjo.

Število celic - Samodejno preveri število celic v paket, da vidim, če te tekme user setting pred začetkom katere koli funkcije.

Napetost Zaščite - Na iCharger 4040 Duo je zaščita za obrnjeno polariteto (vhod ali izhod), kot tudi nizko vhodno napetost.

Dveh Neodvisnih Kanalov

iCharger 4010 Duo je dva neodvisna kanala za polnilnik.Polnilnik, ki je sposoben polnjenje 2 ločeni 10s paketi na vsakem kanalu.To je skupno 20!Vsak kanal je neodvisna in se lahko uporablja za različne baterije ali ciklusov polnjenja / praznjenja naenkrat.

Moč

iCharger 4010 Duo je najmočnejši iCharger model.Featuring do 40amps (1200 w max) na vsakem kanalu, ali 70 amperov (2000 w max), kadar se uporablja sinhroni način.Sinhroni način je, ko oba kanali so žično vzporedno polnjenje eno baterijo.V tem načinu, polnilniki, ki jih je skupaj v kombinaciji izhodni tok je največja 70amsp in 2000 vatov.

Baterijo Vrste

iCharger 4010 Duo lahko polnite vse vrste baterije kemije.Vključno z vsemi priljubljenih Litijeva baterija kemije (Lipo, LiFe, LiLo), Nikelj-Kovinsko-hidridni (NiMh), Nikelj-Kadmij (NiCd), Sealed Lead Acid, Globoko Cikel Vodi Kisline, Starter svinčevih baterij in še veliko več.

Ravnovesje Polnjenje Možnosti

V iCharger 4010 Duo ima vgrajen v integrirani celice balancer in se lahko uporablja s tremi tipi litijevih baterij (LiPo, Lilo, Življenje).iChargers design uporablja natančno izravnavo tehnike zagotoviti, da se napetost posamezne celice je enaka med polnjenjem.Druge baterije, polnilnike oceni napolnjenost akumulatorja državna glede na skupni napetost paket, ne vsako posamezno celico.

Večji nadzor nad bilance polnjenje nastavitev.Sposobnost možnost, da začnete bilance polnjenjem, ko napetost doseže uporabnika nastavljeno vrednost, ali začeti uravnoteženje od začetka ali del poti skozi (Litij) polnjenje cikla.Funkcija nastavite nastavitve ravnovesja ponujajo večji uporabnikov nadzor polnilnega cikla.

Baterija Za Spremljanje

Edinstven baterije zaslon funkcija.Omogoča uporabniku, da spremlja napetost akumulatorja (na celico), temperatura, moč in še veliko več, medtem ko pri normalni uporabi.To je edinstveno funkcijo, ki ponuja možnosti za primerjavo zmogljivosti baterije, preverite stanje baterije, in ugotoviti, če je baterija je primerna za nameravano uporabo.

Regenerativno Praznjenje Preko Dveh Kanalov

iCharger 4010 Duo funkcije iChargers edinstveno regenerativno funkcijo praznjenja.Ko je ta možnost omogočena, polnilnik pošlje porabljena energija v zaključka cikla nazaj na vir napajanja, polnjenje vir energije ob istem času.V tem načinu vir napajanja, ki mora biti baterija za polnjenje.

Certificiranje CE
Blagovna Znamka STARTRC
Zaslon Da,
Inteligentni Polnjenje Da,
Poreklo CN(Izvora)
Paket Da,
Vrsta električni
Hitro polnjenje Da,

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni