NewTop Prodajo Plastičnih Mas Uhan Shranjevanje Vrata Design Lepo Nakit, Ki Visi Imetnik Rack Akril Nakit Zaslon Stojalo Uhani

Nov izdelek

€5.78

€9.63

-39 %

Na zalogi

Oznake:

prikaz nakit stojalo, kompozitni akril polje, nail akril pladenj, stojala organizator, ogrlica akril prikaz primera, mape plastične organizator, moški nakit pladenj, acryl blok zaslon, žogo zaslon stojalo, legoes prikaz primera

Ime izdelka:Nakit Organizator Plastičnih mas Uhan Shranjevanje Vrata Design Lepo Nakit, ki Visi Imetnik Rack Akril Nakit Zaslon Stojalo Uhani

Opombe:dodatna oprema ali ure niso upoštevani,prodaja polje samo

Če potrebujete veleprodajno ceno nas kontaktirajte za ponudbo večino cena

ZADOVOLJSTVO STRANK

Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.

PLAČILO

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo, kot so kreditne kartice, v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih Orgon.si, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

DOSTAVA

1. Ladjar stroškov: Kliknite "Dostava in plačilo" jeziček na strani izdelku podrobnosti, in boste videli dostavo.Lahko izračunati stroške pomorskega prometa po vnosu zahtevanih podatkov.

2. Čas v tranzitu: Tranzitni čas spreminja glede na različne načine pošiljanja.

3. Postavka Čas Obdelave: čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.Predvsem, čas obdelave je lahko od 3 do 15 delovnih dni.

POLITIKA VRAČANJA

Če ga želite zamenjati s predmeti, ki jih prejmete, se obrnite na nas roku 3 dni od prejema vašega naročila.In jo je treba plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje.

POVRATNE informacije

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala!

Blagovna Znamka Rasalhaguer
Pakiranje dobro Opp vrečko+zračni mehurček ali pene+PVC vrečki ali škatli
Barvne Možnosti Črno bel in jasno
Postavka Vrsta Nakit Embalaža & Zaslon
Naročilo več 150USD Brezplačno DHL ali EMS dostava
Z DHL čas dostave Samo 3-7 dni
Ime izdelka Nakit Organizator Plastičnih Mas Uhan Shranjevanje Vrata
Postavka Višina 28cm
Element Teža 200g
Nakit Embalaža & Vrsto Zaslona Primeri & Prikaže
Material 100% nov PP
Velikost možnosti 2-6 vrata možnosti
Po EMS čas dostave 15-20 dni po navadi
Postavka Dolžina 0cm
Postavka Premer 0cm
Element Širina 0cm
Številka Modela pingfengxinping
Značilnosti Izdelka vrata design uhani držalo za Nakit Organizator
Meri, da Sprejeta
veleprodajne cene Prosimo, kontaktirajte nas za ponudbo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni