180W 4 Žice DC tester elektronsko Prilagajanje Stalno obremenitev lithium18650 zmogljivost baterije zaslon praznjenje polnjenje moči meter checker

Nov izdelek

€43.90

€54.87

-19 %

Na zalogi

Oznake:

poverbank, baterija bluetooth zaslon, dc obremenitev, baterija avtomobilski tester, dl24, amprobe baterije tester, digitalni multimeter strokovno tester, pc monitor, zmogljivost baterije testerjev, tester za baterije

Trenutno je na razprodaji!(2020.10.07)

ATORCH inženirji so uspešno razvili 4-žice za litijeve baterije konstantnim tokom elektronski obremenitev skozi dan-za-dan boja.Tehnologija se, funkcija je močnejši, in igranja je več.

Prenos Datoteke Način

1, priročnik za PC nameščanjem programske opreme, navodil in programske opreme PC in Android APP link za download : http://www.mediafire.com/folder/m09i9bjv8703d/DL24-DL24P 2, IOS APP: iskanje E_test na iphone APP store za prenos 3. Android APLIKACIJA: iskanje E-test na Google play dol obremenitev

--Izdelka Parameter--

Električni parametri Preskusna napetost:2~200V Delovnega toka:za 0,2~25A DL24 Razrešnice moč: napetost * trenutno

Štirje načini delovanja delovanja

1.Konstantnim tokom delovanje(CC) 2.Stalna odpornost delovanje(CR) 3. Konstantno moč delovanja(CP) 4. Stalna napetost delovanje(CV)

Varstvo nastavitve

1.Zaščita pred preobremenitvijo 2.Prevelik tok zaščita 3. Visoko temperaturna zaščita

Naprava nastavitve ozadja (Kitajska / English nastavitve)

1.Kitajski nastavitve 2.Angleški nastavitve

1) Apple Mobilne APLIKACIJE:

Prosimo, iskanje E_test v aplikaciji, shranite če želite prenesti in namestiti, in nato kliknite Bluetooth ikone APLIKACIJE, da odprete programske opreme, in nato kliknite ikono Bluetooth nad programske opreme vnesite izbor DL24-BLE za povezavo, boste lahko dosegli mobilni telefon daljinski brezžični daljinski upravljalnik nastavitve in Meritve funkcija, izpust stanje si lahko ogledate v vsakem trenutku na mobilnem telefonu, različnih podatkov čiščenje je vidno, napetost in tok, moč krivulja praznjenja, itd.

2) telefon Android APP:

Scan QR kodo na hrbtni strani gostiteljice, da prenesete ustrezno APLIKACIJO programske opreme ali Android APP: iskanje E-test na Google play dol obremenitev .Ko je namestitev dokončana, odprite programsko opremo in kliknite ikono Bluetooth za vstop v neposredni izbor DL24-BLE za uspešno uporabo na spletu. (Ni potrebe za Bluetooth seznanjanje, programsko opremo Bluetooth z ikono neposredno izbere DL24. lahko)

3) Računalnik žično spletne APLIKACIJE:

Po gostiteljice, vklopljen, priključite na vrata USB na računalniku, s pogojem, podatkovni kabel, nato pa namestite CH340 serijska vrata gonilnik, nato skeniranje QR kode na hrbtni strani gostiteljice, da prenesete ustrezno APLIKACIJO programske opreme.Ko je namestitev končana, izberite programsko opremo, ki jo pravkar namestili in dodajte serijska vrata model se lahko uspešno uporabljajo na spletu, seveda, ta APP slog z namestitvijo metoda je tudi združljiv z serijska vrata naprave Bluetooth naprave!

4) Računalnik z brezžično spletne APLIKACIJE:

Najprej dodati napravo Bluetooth, na serijski vmesnik naprave DL24-SPP na računalniku, potem scan QR kodo na hrbtni gostiteljice, da prenesete ustrezno APLIKACIJO programske opreme in ga shranite.Odprite programsko opremo, ne da bi namestili in izberite zaporedna vrata Bluetooth model pravkar dodali.Lahko uspešno uporabite online

Seznam Proizvodov

Uporabniški priročnik

Priročnike za DL24 / DL24P so enake priročnik.Slike na navodilih, so DL24. To je samo za referenco.Prosimo prejeli dejanski izdelki.Hvala, ker ste.najboljše želje!

Podpora dvosmerni tok Da,
Podpora Bluetooth APP Apple IOS in Android & PC Računalnik
Podpora polno močjo cut off Da,
DIY Dobave ELEKTRIČNI
Vrsta Elektronsko Napravo, Baterijo Tester
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela DL24P-Plus
Blagovna Znamka ATORCH
Časovno polnjenje 00H

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni