QWB Naravnost 12"~24" Prosti Kombinacija #613 Barva Blond Strokovno Razmerje Brazilski Remy Las

Nov izdelek

€35.77

€41.59

-13 %

Na zalogi

Oznake:

28 palca lase, brazilski globoko kodraste lase vezavi, kraljica vezavi lepoto qwb, bliss lase, posnetek particije, maxine las 30 inch, hairess, angel milosti lase, alimice lase, malezijski yaki

Hvala vsem in imajo blagoslov dan!

Spoštovani kupec,

Z veseljem vas obveščamo, se bomo prodajali #613 blond barvo las, surovine las uporabili smo se zbirajo iz donatorjem, ki so neposredno in beljene v #613 barve.Visoka kakovost remy las, lahko tudi barvana, ampak samo nekaj omejene barve, priporočamo, da se posvetujete s svojim profesionalni stilist pred barvana.

Naše Deviško lase in #613 lasje so vse cuticle nedotaknjena donatorjem' lasje, čeprav remy las potrebuje več nege kot devica las, s pravilno nego in vzdrževanje, lasje videti zelo sveže mesecev pozneje ali celo trajala Več kot eno leto :)!!

Kraljica Vezavi Lepoto LTD

Suho/Split Konča:

Suho Konča--naše lase je visoka temperatura pare obdelujejo teksturo las po visoko temperaturo pare obdelujejo bo malo posuši.Prosimo, upoštevajte naša navodila za nego las, smo priporočamo, šampon & balzam.Tiste blagovne Znamke dokaz, da lahko dobro deluje na naše lase in ne veliko vlage zdravljenja!

Split Konča-kot vsi vemo, za človeški lasje zrastejo iz lasišča , daljše lase manj prehrane, bo dosegla, da se konča.Naše nabavi ministrstvo bo izločiti hudo poškodovana konča raw lase, ampak nekaj razpok konča NI mogoče izogniti, še posebej, ko las je več kot 18", prosimo za razumevanje.SAMO ACID BATH las ni razlila se konča na vse!Če u so zahtevni za split konča, ne priporočamo u za nakup človeških las :)

Ukinitev:

Novi lasje bodo imeli nekaj pramenov začetno odpuščanje, ki je normalno.Prekomerno odpadanje lahko izvirajo iz:

a.

slaba votek gradbeništvo

b.votek rezanje

c.suhe lase

Za slabe votek gradnje vprašanje, prosimo, obrnite na nas in pošiljanje slik takoj, mi pa vam bomo pomagali u to vračilo ali zamenjavo, ki temelji na našo politiko nadomestila.Smo MOČNO PRIPOROČAMO, stranka PEČAT VOTEK & REZANJE PODROČJU.Ne rezani votek le, če menite, da je to potrebno.Še en razlog, ki privede do prelivanje je suhe lase.Z naslednjim naše lase, navodila za nego in uporabo priporočamo blagovne znamke izdelkov, las ne bo suha in enostavna za upravljanje.

Preplet/Matiranje:

QWB le prodaja cuticle nedotaknjena donator za lase, ki je mehko in brezhibno, vendar v skladu s spodaj okoliščino, lase je enostaven za zmeda in predpražniki.

a.

nepravilno vzdrževanje izdelkov

b.zn-pravilno kemijskimi postopki (barvanje & belilo)

c.dvoslojno votek šivanje v

Nekatere od priljubljenih blagovnih znamk, šampon in balzam izkaže, da ni dobro, da naše lase, ki je glavni razlog, ki vodi za suhe lase/preplet/matiranje.Prosimo, uporabite naše priporočamo, šampon in balzam blagovne znamke na naši nego las navodila.

Slaba kakovost dye & beljenje bo las, suha in krhka, prosimo, da preverite naše nego las pouk za več kemičnim postopkom usmerjanja.Dvoslojno šivanje v lase, da trdi, da glavnik, ki bo enostaven za pridobivanje zmeda in predpražniki, prosimo, odprite votek temeljito in nameščen z naše enotne votek namesto dvojnega o njem.

Nits/Jajc:

Imamo nits/jajc nadzor kakovosti.Surovine lase z nits in jajca so izbrali, preden smo se v proizvodnjo.Tako 99,5% vseh proizvodov, ki niso nits in jajca, če obstaja en snop ne moremo izločiti, bomo sprejeti povračilom ali zamenjavo.

Dolžina Pripombo:

Valovite in kodraste lase bo videti veliko krajši v primerjavi s naravnost.Morate izmeriti dolžino las, ko je STRAIGHTLY raztegne!

OBDELAVA & DOSTAVA

Prvič, Orgon.si bo trajalo 24 ur, da potrdite plačilo.Po tem, bomo ladjo iz las v roku 24 ur (nedelja, nacionalni ali tradicionalni prazniki so izjemne)

ČAS OBDELAVE je 48 ur in najpozneje v 72 urah običajno.

Čas Dostave Sklic:

Da v ponedeljek, u, lahko pričakujejo dlake na petek običajno;

Da bi on wed, u lahko pričakujemo lase v ponedeljek naslednji teden, običajno

Da v petek, u, lahko pričakujejo, je na sre naslednji teden, običajno;

Celotno dostave 2~3 DELOVNE dni, DHL normalno!!!

DHL zamude se zgodi, ocena, datum, samo za referenco!!!

Delovni Čas: ponedeljek~ petek 9:00~ 6:00 pm (Časovni Pas 8)

Počitek Čas: Vikend

V DHL storitev ni na voljo v nedeljo na Kitajskem.In bomo to ladjo, si v ponedeljek naslednji teden, namesto.

Mi NE ponuja nočitev ladijski promet daleč!

ZELO POMEMBNO!!!

Za varnost skrbi :

>> Prosim ne uporabljajte nobenih vodene koze.polje naslov, paket, se lahko izgubijo.

>> Prosimo, uporabite Fizični naslov, in poskrbite, da je tam nekdo, prijavite se za paket, "Pusti na vrata" paket lahko izgubil z visokim tveganjem.

>> Bomo priporočamo u pustite vašo telefonsko Št.za DHL vizitki.

Zaradi vprašanje varnosti je vse bolj in bolj hudo na nekem področju, NE bomo ODGOVORNI za paket izgubil v teh primerih:

Tekstura Obdeluje Visoka Temperatura Pare Obdelujejo Teksturo
Lase Votek Pralni Dvojno Votek
Poreklo CN(Izvora)
Teža 100 g(+/-5 g)/kos
Najdaljši Lase Delež >=20%
Proizvaja z Kraljica Vezavi Lepoto LTD
Tekstura Ravne
Pošiljk na Paket 1 Kos Le
Človeški Tip Las Brazilski Lase
Paket Poli Vrečko Paket
Dolžina 12''~24''
Blagovna Znamka QWB
Lahko Permed Da,
Material Človeški Lasje
Material Razred Remy Las
Lase Vrsta Razširitev Tkanje
Pošiljko Čas 3~4 Delovne Dni Svetu Splošno
barve #613 Blondinka
Kemična Obdelava Beljenje
dolgo življenje Več Kot 1 Leto S Pravilno Nego
Primerna Umirajo Barve #27

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni