Element PEQ 15 LA-SC UHP Red Dot Laser IR Svetilke Airsoft Lazer za Streljanje Igra Softair Wapens Arsoft Armas Waffen Pištolo Svetilka

Nov izdelek

€36.89

€70.94

-47 %

Na zalogi

Oznake:

airsoft, laserski kazalec, e red dot sight, laser, airsoft svetloba laserja, vodja fleshlight swith, dbal, airsoft pištola, pištolo igrača, ustrelil cilj

Element PEQ-JE LA-SC UHP VIDEZ VER Baterije Primeru z Rdečo Laser IR Objektiv LED Svetilka Airsoft Laser za Streljanje Igra EX396

PEQ-JE LA-SC UHP VIDEZ VER.

UHP Videz

Visoko natančnost, Red & IR Laser, ki je integriran z LED Bliskavico

Taktično stikalo:lučka LED/IR/Rdeč Laser

Gumb&Žice Daljinskim upravljalnikom Preklopite deluje z Izbirno Stikalo

Powered by 2*CR123A(3.0 V) ali 2*16340(3.7) Baterije(niso vključeni)

O Fotografiji

Objavimo vse fotografije so posnete za naš razvoj Dept.V primeru sporov, ki se pojavi, preden da, prosimo, menijo, da je skrbno o barvo vrzel zaradi Svetlobe ali računalniškem zaslonu.In bomo ne prevzemajo nobene odgovornosti za kakršno koli izgubo, ker je tak izgovor.Zahvaljujemo se vam za vaše dobro razumevanje.

O Nas

Smo ena moderna in zelo učinkovita industrija in trgovsko podjetje, ki je specializirano za prosti čas izdelki v območju 20.000 kvadratnih metrov in 4 proizvodne linije, moderne stroje in opremo.

Smo opravili ISO9002 sistem kakovosti, in so strogo kontrolo kakovosti pravilo kot 100% pregled za vse izdelke pred natovarjanjem in rednih pregledov, med proizvodnjo.

Mi smo veseli, da tvorijo dolgoročen in uspešen poslovni odnos s strankami z vsega sveta.

Obvestilo

Vsak problem se lahko reši z naše celotno sporočilo.Prosimo, pišite nam na prvi, preden boste hitenja, da odprete spora ali

pustite nas negativne povratne informacije.Prosimo, cenijo naš trud, in bomo storili bolje z vaše prijazne nasvete.

Plačilo 1)Celotno plačilo se predvidoma prejeli v roku 3 dni. 2)AIrpay je naša prednost, način plačila, sprejemamo tudi različne plačila s T/T, Western union. 3)vljudno Prosimo, da nas kontaktirate ali pregleda v Centru za Pomoč za plačilo, če imate kakršna koli vprašanja.

Dostava 1)Večina parcel z brezplačnim prevozom so pošiljanje po Hongkong Post Zraka ali Singapur Air Mail. 2)Če potrebujete izdelkov nujno, prosimo, obrnite na nas je, da spremeni način dostave v DHL ali druge express in plačati za ladijskega stroškov.Prosimo, da imajo več potrpljenja, če vas skrbi vaš element, pls pišite nam na prvi preden odprete spora.Prosimo, upoštevajte: vse težave, se obrnite na nas, mi vam ponudi najboljše storitve.Vnaprej hvala za vaše prijazne razumevanje.

Politika vračanja

1)Če se želite vrniti ali zamenjati predmeti, ki jih prejmete, nas lahko kontaktirate v roku 7 dni od prejema vašega naročila. 2)postavke vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje.

Vrsta Šport
Ime Element PEQ 15 LA-SC UHP Red Dot Laser IR Svetilke Airsoft Lazer za Ustrelil
Material PA + Aluminija
Žarnica led
Teža 0.3 KG
Funkcije Kratkotrajno-On & Contstant-Na
Številka Modela EX 396
Slog Vojaško
Izhodna Moč 1-5mW
Baterije 2*CR123A(3.0 V) ali 2*16340(3,7 V) Baterije
Uporaba Taktični
barve ČRNA DE

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni