Badlands Bob (Les) čarovniških Trikov Fazi Magia Čarovnik Mentalism Iluzijo Prevara Rekviziti Pika Število Sprememb Umre Magie Igrače za Otroke

Nov izdelek

€4.52

Na zalogi

Oznake:

magic, kocka magic, magic trick, črna dove, hiša sponge bob igrača, verige pobeg, vintage lesene kocke, kodak usb, rojstni dan sveča zajec, Duševno

Opis: Badlands Bob izvajalec prikaže majhno oreh škatla s kockami zaprti znotraj.Kocke lahko videl skozi jasno akril vrh.Čudovit in barvita zgodba o Badlands Bob se začne pojavljati.Na žalost izgubil življenje na trak, to zelo umrl!Gledalec je prosil, da poskusite in spremembe najvišji številki na kocke s tresenjem polje, ki je kmalu ugotovi, da je nemogoče.Izvajalec potem postavi gledalca, da izberete številko med 1 in 6. "Če ste bili Badland\ \ 's Bob, številka, ki bi si izbrali?" Polje je preprosto potisnili proti gledalec in glej, najvišjega števila zdaj tekme gledalca\ \ 's izbrano številko!Ne stikala; tam je skrita prevara, ampak preprosto skriti.Katero koli število med 1 in 6 se lahko uporabi, saj ni sile.Takoj ponastavi in zato je veliko hodi okrog učinek.Je mogoče pregledati..No, nerodno se premika; pravico storiti v okviru svojih nosov. 1 5/16" kvadrat; 1/4" solid oreh straneh.Opozorilo:

1).Nekaj rekvizitov, ki morda nimajo Navodila

2).Nekaj rekvizitov, ki imajo samo Kitajski ali Japonski Navodila.

3).Nekateri poučevanja video v Kitajski, lahko bi se glasi delovanje

Opomba:

Od zdaj na,priporočamo vam, da izberete Orgon.si Standardna Dostava, kot ste način dostave,je varneje ,hitreje in bolj varno.ko ste naleteli na nekaj težav, da blago z zamudo in poškodovanih.Odškodnine bodo obdelani v roku 1-2 dni.Če se odločite, poštnih, ne bo težav in obdelavo cikla bo več.

Če imate težave,se nemudoma obrnite na nas in vam Bomo ročaj z njim v roku 24 ur.Če ne bo rešil, sem ponovno pošlje ste nov red, ali nadomestila si v naslednjem vrstnem redu (Dala nekaj popust za naslednji vrstni red).

[Sporočilo] se lahko obrnete na naš live podporo strankam prek TradeManager.Če smo off-line, prosim, pustite sporočilo na TradeManager ali pošljite mi e-pošto.

Sporočila so navadno odgovoril v roku 24 ur delovni dan.

*Plačilo*

Sprejemamo DEPOZITNI / Credit Card , VISA .Paypal, Banke elektronskih Prenosih in Western Union.

Mi bomo poslali merchandises bomo v najkrajšem možnem času.Prosimo, e-pošta na katero koli vprašanje pred oddajo ponudbe.

*Vrnitev Politika*

Mi bo dal polno nadomestilo samo, če je predmet, ki ga prejmete, se razlikuje od opisa.Povračilo denarja bodo imeli, ko postavka je prejel nazaj v trgovino.To mora biti vrnjeni v roku 3 dni od prejema in v stanju, kot je bila poslana na.Morate stik z nami, preden odpremo vse elemente nazaj.Ne bomo povračilo stroškov dostave.

*Dostava*

1. Lahko si na moji katalog in se svobodno odločajo vaše stranke, ki so na seznamu.

2. Predložiti podrobne informacije o zahtevanih izdelka, ko vam naročilo.

3. Pošljite mi vaše stranke, naslov za dostavo, če ste naročilo (tudi vi lahko napišete naročnika, naslov za dostavo neposredno)

4.Vsa naročila bodo odposlana v 2-5 delovnih dneh po prejemu plačila potrdijo.

5. Pri nakupu, prosim, pustite vaše celotno naslov.Bomo preverite, ali vaš naslov z vami.

6. Ponavadi, vaš naročila, bo poslana preko EMS (2-8 delovnih dni za dostavo) mala naročila, bo poslana po DHL, UPS.TNT ali FedEx.Večino naročilo bo dobavljeno po morju tovora.Če ne želite, da uporabite hitre dostave, Prosimo, obrnite na prodajalca.

7. To je enostavno, hitro in vrh je primerno za vaše podjetje.

*Davčna*

Plačevanje davkov je dolžnost vsakega državljana, kupec morali odgovorni za vse davke.Zaradi davčne težav, kupec zavrne sprejem blaga, kupec morali Odgovorni za tovor iz in doma.

*Povratne informacije*

1.Zanašamo na zadovoljstvo, da uspe.Torej, vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.

2 Če ste zadovoljni z našimi elemente, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije.Mi bo pustil pozitivne povratne informacije, da vam kasneje.

3 Obrnite na nas po e-pošti ali naše trgovine manager,pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Obravnavali smo ga rešiti vse težave v najkrajšem možnem času.

Opozorilo Ne jesti,
Velikost One Size
Uspešnost Obliki Close-up Magic
Je Navodila, Vključena Da,
Številka Modela 11983
Starostni Razpon Odrasli
Značilnosti Enostavno Narediti
Material Les
Spol Unisex
Vrsta kocke

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni