GP Kazalec najnovejše Različice za nadgradnjo Detektor Kovin Podvodni ročni Zlato Detektor Polno Nepremočljiva Globine 5 metrov Pinpointer

Nov izdelek

€18.09

€22.61

-19 %

Na zalogi

Oznake:

podzemne vode, detektor kovin md4030, sxryx gp kazalec 2, detektor zlato, detektor kovin kazalec, detektor kovin, gp kazalec, pin kazalec, strani gpx 5000, podvodni detektor kovin

Pred oddajo naročila.prosimo, da obvestilo. 1. HS-08 je poln pralni IP68 vodotesen.to lahko uporabite v vodo.vendar MD-2018 in Gp-kazalec detektor kovin so samo za odkrivanje glavo je vodoodporna.to lahko ne uporabljajte v vodi. 2.HS-08 odkrivanje razdalja je daljša od MD-2018 in GP detektor kovin.Spoštovani Kupec.če želite uporabljati pralni takoj, ko je prejel detektor kovin.potrebujete lastno en kos 9v baterijo.Slika spodaj.če še niste ali ne bi ročni detektor kovin baterije iz lokalnih.prav tako lahko naročite pinpointer pribor (vključeno polnjenje baterija in USB podatkovni kabel)iz zda.to ne more ponovno polnjenje za skupne baterije.da bi preprečili eksplozijo.Pred uporabo HS-08 v vodo, morate poskrbite, da baterija je pokrovček privijte in zatesnjeno.Tako da ne poškoduje napravo.Kako uporabljati pralni HS-08? takoj, ko imate en kos 9V baterijo.prosimo, namestite tudi pod sliko.in nato pritisnite gumb za vklop, dokler se stroj je na.HS-08 detektor kovin zlata se uporablja v vodo.SPECIFIKACIJE: Ime Modela:HS-08 Izdelek, material:ABS Moč Baterije:9V Iskanje: Samodejno Odkrivanje načinov: Zvok,Vibracijo,Zvok in Nadzor Vibracij: stikalo pralni Dolžina: 26.2 cm Pralni neto Teža: 160 g Package teža:258 g > Glavna značilnost:vodotesno Vodotesna globine:5 metrov Paket velikost:26.5*6.3*6.3 cm O Ladijski:

1. Predmeti bodo poslane v roku 1-5 dni po prejemu plačila..

2. Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov ujema vaš naslov za dostavo, preden boste plačali.Smo le ladja predmet, da se vaš naslov za dostavo.Imamo nobene odgovornosti za naslov za dostavo, pod pogojem, napačno.

3. Mednarodni Prevoz včasih povzroči meri davek.Nismo odgovorni za to.Kupec mora ravnati s tem.

O Garancijo:

Eno leto garancije.Naš inženir in prodajne ekipe, ki nudijo tehnično pomoč in poprodajnih storitev skozi celotno življenjsko dobo izdelkov za vsak predmet.Vsi naši izdelki so opravili strokovni testi, preden zapustijo tovarno.

O po Meri potrditve:

Mednarodni Kupce Prosimo, Upoštevajte:

Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Ste plačali, da nas preko Alipay je le ceno za blago in ladijski promet pristojbina, ni druge pristojbine vključene.

O Vrnitvi in Vračilo:

1. Če ste prejeli izdelek ne deluje.Prosimo, kontaktirajte nas za nov izdelek.Vendar je hkrati Element, ki se lahko vrne za polno nadomestilo v roku 60 dni.Opomba: Izdelki morajo biti vrnjeni v prvotno stanje.Prosimo, kontaktirajte nas za naslov vračil blaga.Ampak vse vrne pristojbino, je, ki jih Kupec.

2. Kupce je bolje preveriti paket skrbno, ko poštar pošiljate predmete za vas.Prosimo, da zavrne podpis za to, če je paket je bil poškodovan med transportom, in se bodo vrnili k nam.Potem kontaktirajte nas takoj in bomo rešili to za vas asap.

Povratne informacije: želimo, da nudijo 100% zadovoljstvo z nakupom!

1. Če vam je všeč predmet, prosim, pustite me Petimi zvezdicami, pozitivne povratne informacije, in jaz bom naredil enako kasneje za vas.

2. Če niste zadovoljni iz kakršnih koli razlogov, prosim, daj mi priložnost, in mi bo moja velika prizadevanja za rešitev!

Vrsta Napajanja Na Baterijski Pogon
Package Teža 258 g >
Številka Modela HS-08
DIY Dobave ELEKTRIČNI
Paket Velikost 26.5*6.3*6.3 cm
Z LCD Zaslonu, Ali Ne No
hs08 glavna značilnost Nepremočljiva
Blagovna Znamka JinYinBiTan
Pralni neto teža 160 g
Izdelek materiala ABS
hs-08 nepremočljiva globina 5 metrov
Dolžina stroja 26.2 cm

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni