Vila vrt gnome/DIY material/terraium odlikovanje/mini smolo totoros/smole obrti/bonsaj/valentinov Dan/otroci darila/

Nov izdelek

€16.43

Na zalogi

Oznake:

pug mljackati, miyazaki, Zelenih Listov Rastlin, totoro igrača, bonsaj drevo denarja, totoro, miniaturnih dreves, prodaja, vrt gnome, palček vrt, vrt lonec nastavite

Podrobnosti Izdelka

Ime: mini smolo totoro skupine

Velikost: Kot pic

Material: Smole

Paket vključuje: 5pcs * mini smolo totoros, 5pcs/nastavite, 5pcs/veliko

Dostava

Vsi predmeti, ki so na zalogi, in bo odposlano, da boste v roku 7 dni od plačila, ki jo prejme in preveriti. (Razen ob Vikendih in Praznikih)

naš naročilo bo poslano iz našega skladišča, kjer elemente, ki je bil natančno izbral, varno pakiran in dobavljen v strokovni način.

POMEMBNO opozorilo: Če je z vami, vaš spletni e-poštni sistem ali ponudnika internetnih storitev (ISP izkoristiti Blokiranje SPAM Programsko opremo, jo lahko omejevale našo sposobnost, da komunicirajo z vami prek e-pošte.

Vaš izdelek označi kot DARILO in pod njegovo vrednost.Nismo odgovorni za morebitne uvozne dajatve, carinskih pristojbin ali carinski zamudo.Kupec ne more zahtevo za preklic dražbi ali zahtevek za vračilo v skladu s to situacijo.Prosimo, preverite pri lokalnih davčnih organov pred oddajo ponudbe.Vendar, večina naših predmetov, ki lahko dosežejo do kupcev, brez kakršnih koli davkov.

DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO /FPO)

Ruski kupci bodo lahko na zahtevo prejemnikov polno ime, bo trajalo približno 4-6weeks zaradi strogih po meri

Način Dostave:

Ladja-da Destinacij

Značilne Minimalne Dostava Krat

Združene Države Amerike

10 do 30 delovnih dni

Kanada

10 do 30 delovnih dni

Evropa

15 do 30 delovnih dni

Avstralija

10 do 30 delovnih dni

Vrnitev

Stranka-centered nakupovalno izkušnjo je bil vedno naš cilj in želimo si, da bi popolnoma zadovoljni z vsako stvar, ki vas nakup na spletu naši trgovini.Če niste zadovoljni z predmeta, ki ste jih kupili pri nas, lahko vrne izdelek v roku 14 dni od naročila datum za celotno vračilo kupnine, zmanjšane za ladijski promet in manipulativni stroški). (Vsak "Brezplačna Dostava" predmet vrne, so na izhodnih tovorni dajatev odštejejo od skupnega donosa.) .Pls stik z nami, preden boste vrnitve blaga.Povratne informacije

Če ste nezadovoljni zaradi katerega koli razloga, prosimo, da ne bo hitro zapustiti negativnih/nevtralna povratne informacije.

Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršno koli vprašanje.Smo trdo delati, da poskrbite, da VSAKA STRANKA 100% SAT.

Stik z nami

Naš cilj je, da sprejmete vse stranke, e-pošte, v isti delovni dan.Odgovorno in Dostopna.

Na našo Customer Service Department bodo odgovorili na vašo e-pošto v roku 24 ur .Če imate vprašanja, vas prosimo, da nam pišite ali s klikom na kontakt prodajalec povezavo .

Storitve za stranke Ure ponedeljek - sobota od 9 - 9 Pekingu Standardni Čas.

Slog Pastorala
Tema TV in Filmski Lik
Material Smole

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni