EMS Hip Trener Multi-funkcionalne Praktično Trajno Električnih Vibracij Stimulator Mišic Zadnjice Rit Toner Prilepite

Nov izdelek

€2.46

€4.83

-49 %

Na zalogi

Oznake:

vaja machin, obraz toner, deset pralni velika, trebuh električni, zadnjici trener, kolk trener, vibrat, dhl, moški mišični stimulator, elektroda elektro stimulacije

Kolk Trener Zadnjici Strožji Podizač Obliko Builder Massager EMS Električnih Vibracij Mišični Stimulator Fitnes Oprema

Funkcija:

1. Učinkovito spodbujanje kolk črt.Sprostite tlak in dvignite hip mišice.

2. Električna stimulacija mišic, najnovejše znanstvene zdravje, fitnes tehnologije, pošlje signale neposredno v mišice, spodbuja mišično gibanje, in vam pomaga graditi bolj lepo telo.

3. Samo prilepite mišice toner na hrbtni strani.Lahko poostrijo svoje mišice, medtem ko gledate TV ali študiju.

4. Daljinski upravljalnik lahko enostavno prilagodite način.

Najnovejše EMS tehnologija: EMS (električna stimulacija mišic) je spodbudila trenutna za neposredno pošiljanje signalov za mišice za spodbujanje mišice gibanja.

Popravila zadnjico: Ta hip usposabljanja, lahko napravo uporabljate, da oblikujejo in krepijo mišice.Pomaga obliko, zategnite in trdno bokov in fitnes.

Večfunkcijsko: 6 simulacija načini in 10 intenzivnost stopnjo konverzije načini so na voljo za brezplačno uporabo.Ergonomski pad design omogoča zadnjico imajo dober oprijem, 20 minut na dan, kar ustreza tek 2000M, ki je sedel za 60 minut, brezplačno plavanje za 30 minut in 2 tednih diete.Enostavno in močno telo toner.

Enostaven za uporabo: samo je treba, da se prilega mat za vaše telo in jim vadbi vaše mišice.Visoko kakovosten silikonski material je mehak in vam daje bolj občutljivo kožo izkušnje.Unisex je najboljše darilo za družino in prijatelje.

Sprostite se:Ko gledate TELEVIZIJO ali pa se sprostite, EMS trener bo, ki ne dela za vas.Ta naprava kaže pozitivne rezultate, ne le izboljšuje in oblikovanju vaše boki, ampak tudi oblikovanje vaša stegna.To lahko lajšajo bolečine v mišicah, tako kot električna masaža, tako da mišice pogodbo in se sprostite ritmično.

Specifikacija:

Glavni materiala:

Glavni organ: PET smolo gel

Linijskih: polyacrylamide

Glycerin daljinski upravljalnik: ABS smole

Barva:Bela/Oranžna

Baterije:AAA (baterije niso vključene)

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-3 mm merilni pogrešek zaradi ročnega merjenja.

1 X Hip Trener

1 X Glavni Krmilnik

1 X Hip Gel Blazinico

1 X Uporabniški Priročnik (Ne Podpira Kitajski)

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

6. Če niste prejeli vašega naročila po 30 dneh od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Čas Dostave:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO kupnino ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM!

Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje. 1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA ELEMENTE S

VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Orgon.si!Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Poreklo CN(Izvora)
Način Poučevanja Knjiga
Številka Modela Integrirana Fitnes Oprema
Funkcija ROKE
Razvrščeni po Vaditelj Število 1

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni