LOVCARRIE Debele Struktura Gel Base Coat 15ML Dolgo obstojen na UV Gel lak za Nohte Močne Gume Znanja Okrepitev Gel Lak Premaz Umetnosti

Nov izdelek

€3.25

€4.92

-33 %

Na zalogi

Oznake:

gel lak za nohte 15ml, gel za nohte, uv, Dazz, dnd gel za nohte, dh nohti, nanos na vrh, gelish lak za nohte, kodi gel lak kodi, gel uv, KODI NADLAK

LOVCARRIE Debele Struktura Gel Base Coat 15ML Dolgo obstojen na UV Gel lak za Nohte Močne Gume Znanja Okrepitev Gel Lak Premaz Umetnosti

Specifikacije:

Tehnični podatki: Znamka: LOVCARRIE Ime: Debel Struktura Gel Base Coat Slog: Gume Podlak Gel Za Nohte Material: UV Ozdravljiva Smole Pogoj: Brand New Prihoda Prostornina: 15ML/za 0,5 oz Kakovost: Vrh Zajamčena Kakovost Zdravljenje Orodja: UV Žarnica, LED Sijalka,UV/LED-Lučka Učinek: Močan in Dolgotrajen učinek.Struktura Gel Base je nova različica podlak,to je debelejši in močnejši, kot običajni uv podlaka.Naše ekipe devoleped ga testirali na tisoče-krat od manikura,in uporabo zdravi in neguje smolo materialov, da naši nohti ploščo zdrav in močan oprijem betwwen nohti gel in barve.Je vir rastlinskih vonj.To se lahko prijavi nail art okraski,in manikira oblikovanje.Imejte nohte, ki trajajo 3 ali več tednov.

Značilnosti:

100% nov trgovina na drobno in visoke kakovosti.Odpravlja lusk ali odstranjena iz nohtov Podlak v obliki gela Zdravil na 50 sekund v LED luči ali 1 minuto v UV svetlobi Zagotavlja oprijem na barvo nohtov brez poškodovanja naravnih nohtov ploščo, Enostaven za uporabo in soak off.Primerna za profesionalno uporabo ali domačo uporabo.

Package Vsebina:

1 KOS LOVCARRIE Struktura Gel Base Coat

Dostava

1)1-4 Dni časa bo potrebno, ko smo potrdili prejmemo vaše plačilo. 2)Prosimo, navedite pravilen naslov po plačilu v 1-2 dneh, sicer bomo ladja vaše element, ki temeljijo na vašem Depozitni naslov, zato poskrbite, da je pravilno. 3)DHL, TNT, Fedex, UPS, Letalskega Tovora, priporočeno po Pošti, se vse podprte, če želite uporabljati katero koli od njih, prosimo, obrnite na nas, preden se odločite za plačilo, ker tam bo prineslo drugih pristojbin.Običajno to traja 20-50 delovnih dni za prihod z Air Mail, in traja 3-10 delovnih dni, ki jih Express.

Povratne informacije

1)Povratne informacije, je zelo pomembno, za nas, si vzemite nekaj sekund, da dobimo veliko povratnih informacij, če niste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, najlepša hvala !! 2)Smo vedno ponudi najnižjo ceno za najboljše blaga in storitev za vas. 3) Prosimo, da nas kontaktirate, preden dajo nevtralno(3 zvezdice) ali negativna(1-2 zvezde) povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem in vam srečno nakupovanje razpoloženje tukaj.Najlepša hvala!

Stik Z Nami

1)Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, ne oklevajte in nam pišite! 2)vam Bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.vendar prosimo, dovolite zamudo odgovor za neposlovne dan.Hvala za vaš obisk, srečo za naju oba.

Cured Orodja UV/LED Lučka
Uporaba Salon nohtov, Nail Beaty, DIY Nail Art in darilo
Število Kosov Ena Enota
Glasnost 15ML
Predmeti Vrsta Struktura Gel Base Coat
Nail Art UV gel za Nohte, Gel Struktura Znanja
Vonj rastlinski vonj
Trajna Čas 3-4 ali več tednov
Podpora Trgovina na debelo in spusti ladje
Sestavine Naravne smole
Prednosti Zdravo in Okolju prijazno
Blagovna Znamka LOVCARRIE
Postavka Vrsta Gel Nohtov
stanje Čisto Nov Prihod
Količina 1 Steklenica
čopič kakovosti Vrhunska Krtačo,Nemoteno
Certifikati SGS,MSDS
Slog Močne Gume Podlak
Funkcije 1 Debel, dolgotrajna,Soak Off,Anti-scratch
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta UV Gel
Kakovost Vrh Zajamčena Kakovost
Značilnosti 2 Prozorno Svetlo,Delno Trajno
barve Jasno
Modeli UV/LED-Soak off podlak Okrepitev gel
Številka Modela struktura gel
NETO WT 15ML
Steklenica steklenica

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni