Debelo Akril Dolge Verige Ogrlica Bohemian Močen Plastičnih Choker Ovratnik Ogrlica Za Ženske Bijoux Modni Dodatki

Nov izdelek

€3.70

Na zalogi

Oznake:

choker tatoo, afriške george, ohišje za škarje, cesarica nakit, ginkgo leaf ogrlica, nakit plastike, choker stretch, plastični ovratnik, močen ogrlica izjavo, modni nakit, choker necklac

〓〓〓〓 Nakup Opombe ◆◆◆◆

Ta spletna Stran Izdelka v Bistvu So Pravi Strel Slike, Podroben Opis Materiala, Velikost, Velikost.Prosimo, bodite Prepričani, da Kupite.

01 Barve Opis : Zaradi Fotografiranje Ozadju.Svetlobe.In Zaslon Računalnika Stopnja Zmanjšanja Izdelka barve in Barve Bo Drugačen, ni mogoče Nadzorovati, Obseg, Ne Pripadajo Kakovosti Problem.Blago v Naravi Prevladujejo.Dodatki, ki So v Bistvu Ročne Obdelave, barv in Majhnih Napak Zelo Izostren Občutek Prosimo, da dobro Razmislite, preden se odloči, Ali Ne Bi.

02 na Dostavo: potem, Ko Kupec Naredi Red Plačila, Bomo v 48 Urah (Dva Dni) za Dobave, ki bistveno na Štiri uri P. M. pred Plačilu Bo Izdan na Isti Dan. (razen nedelje) Naleteli na Zalogi Bomo Telefona Ali Želite v Stik z Vami.Dostava Vsaka Država Bo Imela Posebno Porazdelitev Osebja Preverite Račune in Blaga, po Preverjanju v Pad z Celične Membrane 5-Slojni Valoviti Polje, in v Račun Podpisan Sledila Blaga s Pakiranje Vprašanje.

Ogrlica Tip Chokers Ogrlice
Material Plastika/Smole
Po Meri Predelavo Is
Ali Ne Bi Padec No
Vrsta Ogrlica
ali multi-layer No
Embalaža Neodvisni Embalaža
barve Zelena, Bela, Roza, Siva, Svetlo Modra, Rjava
Veriga Tip Povezavo Verige
Uporablja Priložnostih Zaslužki Zaposlencev, Poroka, Turizem, Trgovina S Spominki
Modeliranje Val
Spol ŽENSKE
Blagovna Znamka MIS JQYRIA
Poreklo Yiwu
Ali Čezmejne Dobave Is
Verige Slog Zanko Verige
Slog Ženske
razširitev verige dolžina No
Kovine Tipa cinkove Zlitine

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni