Risanka Novo Preprost Luštna Mačka Dekoracijo Otrok Blazine, Blazine, Posteljnina Houseware Dekoracijo 45*45 cm

Nov izdelek

€3.71

Na zalogi

Oznake:

srčkan pisarniški stol, blazine, pradeš mačka dekoracijo, auto blazine, kolo gel blazina, splošna avto sedežne blazine, stol, blazine sedeža, lepim, perilo za ženske, cussion, saten žamet blazine

Opis izdelka

100% čisto nov in visoka kakovost kot Nalašč za mesto na kavč, kavarna, knjižnica, knjigarna, party, klub.Material: lan Obliko:Kvadratnih Velikost:cca 45 cm*45 cm Barva:kot slika kažejo Paket vključuje: 1 PC Vzglavnik(Vzglavnik notranjo ni vključena) Opomba: Prosimo, dovolite manjših napak zaradi ročnega merjenja.Barvni zaslon se lahko razlikuje na različnih monitorjih, tako da slika morda ne ravno odraža barvo predmeta.

Pošiljko :

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone. 6. Če niste prejeli vašega naročila po 30 dneh od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Inclued 1pc
Živali Mačka
Slog Ameriški Stil
Vrsta Sedežne Blazine/Nazaj Blazine
Unpick in Pranje Odstranljive in Pralne
Oblika Kvadratni
Nastavite Vrsto Da,
vzorec TISKANE
Material Bombaž perilo
Poreklo CN(Izvora)
Vzorec Tipa Risanka
Številka Modela JC-20
Uporaba Sedež
Starostna Skupina Dojenčki
Funkcija Anti-Decubitus
Tehnika Pleteno

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni