Nebo Jasno, Gel za odstranjevanje barve za Podaljšanje Trepalnic Trepalnico Adhesive Remover 15ml

Nov izdelek

€7.32

Na zalogi

Oznake:

nohtov lepila odlikovanja, dozimeter geiger, duo trepalnic lepilo, obraz trepalnico, oprosti, super lepilo debonder, wimper, geiger, oprosti gel, alkohol gel

Nebo Jasno, Gel za odstranjevanje barve za Podaljšanje Trepalnic Funkcija: 15ml/steklenica Sestavine: Gama Butyrolactone,Dimethylketone,Etil alkohol,Celuloza,Antibiotik Materialov

1.Dostava po celem svetu. 2.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo. 4.Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 5.Če še niste prejeli shippment whithin 40 dni od plačila,pls obrnite na nas.Bomo spremljali to andget nazaj, da boste čim prej z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 6.Zaradi stanja staleža in časovne razlike,se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni,se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Ni izjem!Shippng stroškov je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2.Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni packageing in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje,posebni razlog za vrnitev. 3.Povrnili vam bomo vaše celotno zmagovalno ponudbo znesek,po prejemu element v izvirno stanje in packageing z vseh sestavnih delov in accrssories vključeni,po tako kupec in prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 4.Bomo nosi vse stroške prevozov, če izdelek ni, kot se oglašuje.

1.Naši izdelki so dobre kakovosti. 2.Naša trgovina omogoča strankam, da se vrnete blago, ki ni zadovoljivo do njih.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna .Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, preden nam nevtralne ali negativne povratne informacije.Tako, da bomo lahko zadovoljivo rešiti vaš problem.

Moq 1 Kos
Material Gama Butyrolactone Dimethylketone Etilni alkohol Celuloze Antibiotik
čas prevoza 15-25 dni
Velikost 15ml
Blagovna Znamka Natais Lepota
Postavka Vrsta Trepalnic Lepilo
način prevoza kitajska pošti
Polica čas 1 Leto
Številka Modela Nebo Trepalnic Podaljšanje Gel Za Odstranjevanje Barve
Poreklo Koreja
Teža 15ml
Ime Nebo Jasno, Gel Za Odstranjevanje Barve

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni