Moda Metulj Natisnjeni Masko Z 2 Filtri Za Ženske Na Prostem, Potovanja Dustproof Windproof Stroj Za Večkratno Uporabo Obraz, Usta Masko

Nov izdelek

€3.28

€8.20

-60 %

Na zalogi

Oznake:

bts jungkook masko, leto kostum maske, odvreči masko, maska z pubg, obrazna maska s filtrom, metulj masko, maska z metulj, plast maske za enkratno uporabo, zastavo masko, maska reusabl

Funkcija:

Zaščito Proti Prahu In cvetnega prahu: To večkratno uporabo usta masko zajema 50% vašega obraza z gladko udobno acoustics prilegajo za zaščito nos, usta in pljuča.

Mogoče Oprati In ponovno uporabiti: To proti prahu obraz masko, ročno pranje.To krpo maska je zagotovljeno, da ostanejo udobno in trajne, po vsakem pranju in lahko traja vam za zelo dolgo časa.

Multi Namen Masko: Ta maska ščiti pred dihanja v prahu, umazanije in cvetni prah za zaščito pred sinus s tem povezana vprašanja, boste morda.

Lahko peš, s kolesom, peš, ali jog v prašnem ali onesnaženih območij, brez skrbi.Ljudje, ki so imeli intenzivne zdravljenju kože lahko tudi nosijo to mehko bombažno masko za zaščito svoje kože pred soncem in vetrom.Lahko nosite za zaščito pred hladno vreme in sneg.Vzemite To Krepko Modni Dodatek Povsod: Zloži in Paše v vaš žep.Bo tudi prilegajo v dodatno majhen sprednji žep.

Vzorec Tipa Tiskanje
Številka Modela A0138
Poreklo Celinska Kitajska
Varnostni standard NOBEN
Certificiranje NOBEN
Spol ŽENSKE
Razred zaščite NOBEN
Postavka Vrsta Maska
Package Vključeni 1 PC Maska + 2 KOS Filtri
Material Poliester

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni