2NAHRBTNIK Solar Powered Pozornosti Zunanja Razsvetljava 2-v-1 Nastavljiva LED Sončna Pokrajina Lučka Lučka za na Prostem Vrtu, Terasi, Dvorišču

Nov izdelek

€25.69

€38.92

-33 %

Na zalogi

Oznake:

lučka na prostem sončne, svetilke vrt sončno energijo, zunanjost senzor svetlobe, žleb, doma vrt svetilka solar powered, umetni moss rock, srebrna svetlobni senzor, škarje, led na prostem sončne, lučka led solar

2NAHRBTNIK Solar Powered Pozornosti Zunanja Razsvetljava 2-v-1 Nastavljiva LED Sončna Pokrajina Lučka Lučka za na Prostem Vrtu, Terasi, Dvorišču

Opis izdelka Barva:Toplo Bela Specifikacija: Solarni panel:5V/2W LED Količina:7PCS Led Moč:0,5 W/PC Svetilnost:200LM Baterije Parametrov£º3.7V 2200MAH(18650 vsako led) Izdelek, Material:ABS Preklop Načina:Nizka/Visoka.Delovni čas 12 ur na nizko in 6 ur na visoko.Notranje Polje Velikost:7.3*5.9*3.7 palcev Način Delovanja:nadzor Svetlobe,sončne energije za polnjenje vgrajene baterije čez dan, osvetlitev vklopi se samodejno pri nočno Delo pretok:100MA Nepremočljiva razred:IP65 čas Polnjenja:6-8 ur (br>Delovni Čas:8-10 ur, Teža Izdelka:12.8 ouces Dve Možnosti Vgradnje: 1.Palico v tla, kjer je vaš svetilke bodo prejeli najbolj sončno svetlobo. 2.Uporabite priloženi vijaki za pritrditev na steno.Opozorilo: A. Ohraniti sončne celice, čisto tako, da hitro polnjenje.B.Izogibajte se listi ali prahu okluzija,bo učinek kakovost polnjenja.C.10.m 2 str.m je najboljši čas polnjenja za solarne.D. Svetloba je nepremočljiva, ne pa preprečiti vode,-soak, izogibajte se namestili v kraju prepojena z lahkoto.E.Neposredni sončni svetlobi, da sončni kolektorji, preverite, ali je nadaljeval polnjenje.F.Preprečitev zamašitve od ovir, stavb, objektov iz sončne svetlobe.Paket je Vključeno: 2*Sončna Pokrajina Svetlobe 6*Vijak 6*plastičnega raztezanja cevi 1*Uporabniški Priročnik

*Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.

*Vse majoy kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

* Prosimo, traja 1 minuto, da potrdite naročilo, ko ste prejeli postavke v dobrem stanju, ker ko si postavite, da, vaš denar je prenos v Depozitni, ne naš račun.Hvala!

* Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali poštne stroške.Ti polnjenjem kupca odgovornost.

* Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb ali nakupu.

Naslov Za Dostavo

Smo le ladja na naslov, ki je, ki jih Orgon.si.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Nismo odgovorni za napačno ali je naslovnik neznan naslov.

Dostava Metod

Smo sodelovali z DHL, UPS, FEDEX, EMS ali registrirane Letalom(Kitajska Post Zraka Pošte ali drugih Air Mail).Izbrali bomo na hiter in zanesljiv način dostave, za naše drage stranke.Shrani na ladijski promet, in varno dostava je naš cilj.

Čas Poštnine

Pripravimo in paket paket v najkrajšem možnem času ko bo plačilo.

Med Plovbo Čas

Bomo spremljali informacije o pošiljanju in pošiljanje podatkov, da vas v času dostave časa.Prosimo, bodite pozorni na sporočilo informacije.

Opozorilo Prosimo,

Uvozne dajatve, davke in dajatve prikradel v kupca državi, niso vključene v postavko ceno ali stroške dostave.

* Koli težave s kakovostjo ali shippment škodo, prosimo, da nam kažejo, poročilo o preskusu ali photoes, vam bomo povrnili 50%-100% denarja za vas.Človek, napake niso jamstvo, kot je zlomljena, scrash.

* Če niste zadovoljni z izdelki, je ok, da se vrnete k nam v roku 15 dni.Bomo celotno vračilo, da boste po prejemu vrniti parceli, vendar boste morali plačati stroškov ladijskega.

* Če je več kot 60 dni, ne prejme paket, se obrnite na nas za razširitev pošiljko zaščito.O r Bomo preverili, ali lahko prejme paket, Če ne, bomo polno nadomestilo za vas.

* Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

* Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

* Mi bo kril vse stroške prevozov, če izdelek ni, kot se oglašuje.

* Vsak element, ki bodo pregledani pred odpremo.

* Imamo 1 leto omejeni garanciji, za vsako napako element(Razen napačno delovanje ali telesno poškodovanih jih kupec)

* Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku in v originalni embalaži.Prosimo, da nam ponujajo številko za sledenje v času, kot tudi.Stranke so odgovorne za vrnitev, ladijski promet pristojbina.

* Če želite vračilo, ker je element, ki je lomljen ali ni mogoče repaird.Prosimo, pišite nam v roku 3 dni po tem, ko ste ga dobili.Potrudili se bomo, da vam pomagamo.

Vse težave, vas prosimo, da nas kontaktirate na prvi, bomo našli najboljšo rešitev za vas!!!

Vzdržujemo visoke standarde kakovosti izdelka kot tudi za prodajo storitev.Prizadevamo si za 100% zadovoljstvo je naš dragi kupci.Prosim, pustite je 5 star pozitivne povratne informacije.

prenosni solarni pozornosti sončne pozornosti led
Raven Zaščite IP65
Sončne reflektorji LED Sončne Pozornosti
sončne pozornosti baterije sončne reflektorji zunanji
Je Zatemniti No
solar powered pozornosti Sončne Pozornosti
pozornosti sončne LED Sončne Reflektorji
Sončne Celice Tipa NI-MH
na prostem sončne pozornosti solarna led žarometi
Blagovna Znamka T-VZHOD
Uporaba V sili
Je Svetil Vključeni No
Vir Svetlobe LED Žarnice
Garancija 12M
nepremočljiva sončne pozornosti zunaj sončno pozornosti
Vir Napajanja Sončne
Osnovna Vrsta NOBEN
Slog ART DECO
sončne luči na prostem pozornosti sončne pozornosti krajine
Certificiranje ce
Napetost 6V
sončna svetloba 7-led sončne pozornosti
Telo Material ABS
Številka Modela SC-GL0102-30
sončne pozornosti na prostem sončne prostem pozornosti
Značilnosti Super Svetla

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni