Baby Klopotec Teether Baby Voziček, Posteljico, ki Visi Ropota Otroške Igrače za 0-12 Mesecev brinquedo bebe Božično darilo za rojstni dan погремуш

Nov izdelek

€18.58

€26.54

-29 %

Na zalogi

Oznake:

baby darilo novorojenčka, baby boy začetnih igrače, silicij teether, lugia plišastih, otroške igrače 4 12 mesecev, tomama, klopotec voziček, baby stuf, fisher igrača, fant klobuk set

Značilnost : 1: Spodbujanje Visual: Lepo plišastih klopotec , vsak avto sedež viseče igrače lahko pritegne otroka pozornost zlahka in spodbuditi njihovo vizualno in razvoj 2: Izboljšanje Sluha: Te pisane živali wind chime zgrajena v zvečka in crinkle, in to voziček, igrače, bo zvok, ko stresa ali stisnite to, pomoč za izboljšanje otroka je dobro, sluh in otip. 3: Sadje in Visi Načrta: Ti dojenčka igrače izdelane s 4 Pisano sadje ,tudi oblikovane z visi obroček za lažje obešanje, ki v voziček in posteljo kot Nalašč Baby Darila: To bi bilo odlično darilo za vašega otroka, darilo za rojstni dan, primeren za 0-12 mesecev (Rojstni dan, noč Čarovnic Zahvalni dan, Novo Leto za baby fantje in dekleta)

NASVET

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.

Na debelo,vam bomo ponudili popust.

Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.

Plačilo

1. Sprejemamo Alipay na Orgon.si.

2. Plačate lahko z Visa, Mastercard, Western Union, Qiwi in Bančno Nakazilo.

3. Vsa plačila se sprejemajo preko varnostnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

4. Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po tem, ko kraj, da

Pošiljko

1:naloge so obdelani pravočasno plačilo po preverjanju.

2. Smo le ladja potrdila, da naslov, Pls preverite, ali je vaš naslov, se mora ujemati vaš prejemnika naslov.(Rusija Naslov je treba zagotoviti Polno ime Sprejemnik)

3. Storitev Tranzitni Čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo.Predvsem v času turistične sezone.

4. Če niste prejeli vašega naročila v roku 50 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo spremljali dostava informacije in odgovor, da boste čim prej.

Povratne informacije

Če ste prejeli vaše naročilo blaga v dobrem stanju, bi vam bili hvaležni, če bi nas pusti 5 STAR POZITIVNE POVRATNE informacije 2. Pišite nam, če niste zadovoljni s točko, potem ko je prejela, bi vam ponujajo zadovoljivo rešitev, preden vaš pustite nam nevtralne ali negativne povratne informacije

Paket Kompleti
Značilnosti MEHKO
Blagovna Znamka TUMAMA OTROCI
viseče igrače za sprehajalci juguetes cuna
Oblika Risanka
Material pliš
Poreklo CN(Izvora)
Dimenzije 20*10*15 CM
Starostni Razpon 0-12 Mesecev
Velikost 20*10*15CM
Številka Modela 11008
Voziček Avto Igrače Novorojenček igrače
Otroške Igrače za 0, 3 Mesec Zgodnji Razvoj igrače
Spol Unisex
Opozorilo NO
Mehki Pliš Avto Igrače za Dojenčka

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni