2PCS Marker Suho Brisanje Magnetno Držalo Magnet Pero Svinčnik Pokal Pripomoček Organizator za Office Hladilnik Omarico Kovinske Omare

Nov izdelek

€3.19

€6.38

-50 %

Na zalogi

Oznake:

umetnost marker za shranjevanje, držalo za pero, peint svinčnik, pisalo za iphone 10, magnetni lučka košarka, magnet marker, ereser svinčnik polje, vrečko označevalcev, zložljivi, držalo za svinčnik, svinčnik kositra

2PCS Marker Suho Brisanje Magnetno Držalo Magnet Pero Svinčnik Pokal Pripomoček Organizator za Office Hladilnik Omarico Kovinske Omare

Podrobnosti:

MOČNI MAGNETI: Varno pripisuje kovinsko površino brez drsenja in ki spadajo.Vendar pa to ne, ki NISO primerni za glassboard in druge površine, ki niso iz kovine.

VEČ PROSTORA: tabli, marker imetnik ukrepe, 5 x znašala 1,57 x 2.99 palca, tako da bo imel več oznakami in radirke ob istem času.Poleg tega, omarico za shranjevanje organizator ima delilnik, tako da boste lahko uživali v dveh oddelkov.

PREMIUM KAKOVOST: Narejen iz trpežne ABS materiala, z magnetno nazaj, to preprosto oznako imetnika prilega v vsak urad dekor, medtem ko elegantno konec težav izgubil peresa.

VSESTRANSKA UPORABA: Idealen za table in drugo suho brisanje table.Prihranite prostor, ostanejo organizirani.S to priročno stojalo je idealen za uporabo doma, v šoli ali pisarniško uporabo.

PAKET VKLJUČUJE: 2 Kosov magnetni marker imetnikov (priporočljivo je, da imajo nekatere majhne stvari), dovolj za vašo uporabo potrebujete.Vse bo pospravljeno in urejeno z njimi.

Opis Izdelka:

Nosilec je izdelan iz kakovostne ABS materiala, z magnetno nazaj, vonja, prosti in non-toksične, trajne in trmast, lahko traja dlje časa uporabljate.Ohraniti stvari organizirane in magnetni nazaj se lahko pritrdi na vsako magnetne površine.

Obstajata 2 rež blok v držalo, lahko shranite različne predmete v dveh oddelkov.Primerna za hranjenje suhe, radirka, svinčnik, beležko in druge pisarniške potrebščine, in se lahko uporabljajo za številne priložnosti, kot so hladilnik, tabla, omarico, omaro, posode in drugih magnetnih površinah.

Specifikacije:

Material: ABS

Velikost: 12.8 x 4 x 7.6 cm / 5 x znašala 1,57 x 2.99 palčni

Barva: bela

Paket Vključuje:

2 x Magnetni Marker Imetniki

Plačilo >> 1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT in vse glavne Kreditne Kartice prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Plačilo mora biti izvršeno v 5 dneh po naročilu.

3. Če ne morete prevzem takoj po naročilu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.

Pošiljko >> 1. Naročila, bo poslana v 4 delovnih dneh po polno plačilo se poravna.

2. Smo le ladja potrdila, da naslov, prosimo, da poskrbite, da vaše naročilo naslov je enak, kot je vaš naslov za dostavo.

3. Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

4. Če ne prejmete vaše pošiljke v času, prosimo, Obrnite na Nas pred začetkom spora , smo pa preverite problem in dala rešitev v 24 urah.

Garancija >> 1. 6 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).

2. Pokvarjena izdelki morajo biti vrnjeni v garancijskem roku, morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.

Vrnitev & Vračilo >> 1. Če je predmet, ki je v okvari, naj kupec se obrnite na nas, preden se je vrnil izdelka.

2. Če kupec ne bi radi, da se vrnete izdelek, mi bo celotno ali delno povračilo, ki temelji na podrobni položaj.

Povratne informacije >> Smo poskušali naše najboljše, da bi našim strankam vesel nakupovalno izkušnjo.Prosimo, da Nas kontaktirate, da odpravite vse težave, preden ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bomo lahko dala rešitev v najkrajšem možnem času.

Uporaba Šole & Pisarne
Poreklo CN(Izvora)
Novost Da,
Material Plastični
Kategorija svinčnik
Vrsta svinčnik
Velikost 12.8 x 4 x 7.6cm
Številka Modela Urad Pero Posodo Suho Brisanje Primeru

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni