10Pairs Moda Srčkan Bleščice Lok Elastični Trakovi za Lase Candy Barve Počutil Bowknot Lase Vezi Princesa Pokrivala za Dekleta, Lase Pribor

Nov izdelek

€11.58

€13.01

-10 %

Na zalogi

Oznake:

akril škatle kvadrat, akril kartico police, akril kartico poroko, akril cabochons uk, akril polje 12x12x12, akril škatle srednje, akril svetle kroglice, akril broška 4 kos, akril polje organizirajo

Boutique 10Pairs Moda Srčkan Bleščice Lok Elastični Trakovi za Lase Candy Barve Počutil Bowknot Lase Vezi Princesa Pokrivala za Dekleta, Lase Pribor

Model No:SMPYL90207

Pakiranje:20pcs/Veliko

Velikost:abt 6*3 cm

Barve: Izbor Barv

Uporaba: za vse okraski na lase.

1. 100% Čisto Nov in Modni Dodatki za Lase

2.Slog: Cartoon Pokrivala

3.Barve: da bi si veliko bolj lažje, da se barva vam je ljubše, smo označite z Ne.(1,2,3...) pod vsako sliko.Ali, če imate še vedno občutek, ne vem, na barve, vas prosimo, da nas kontaktirate, ali pustite sporočilo pri dajanju naročil.Samo, da bo dosežemo z razvrstan barv, ko ni več pouka na barve.Hvala!

Dodatne informacije o Barvah:

1. Smo poskušali naše najboljše, da bi vam pokazala najjasnejše fotografij na stil in barve za vsak izdelek sledi opis v podrobnosti.

2. Prosimo študija previdno z naše fotografije, kot tudi podroben opis na spletni strani, in se obrnite na nas online za končno potrditev na barve in slog, če imate kakršne koli težave, preden dajanje nalogov.

3. Prosimo, da v celoti razumejo, da je pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od fotografije, prikazane na naši spletni strani,zaradi različnih dejavnikov sem.e.Svetlost je vaš RAČUNALNIK, monitor,glede razlike, ko smo naredili fotografije.

4. Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, ali pustite sporočilo pri nakupu.Pripravljeni smo, da vam služijo.

Certifikati:

Pošiljke:

1. Običajno, svoje naloge, bi se pošiljajo v 5-7 dni po plačilu.V primeru kakršne koli težave z nepričakovano, smo navesti v kolikšnem času kot 10 dni na naši spletni strani.

2. Uvoznih dajatev, davkov in dajatev, ki niso vključeni v ceno na enoto ali stroške dostave.Vsi stroški uvoza je na računu Kupca.Prosimo, da stik z vami, lokalne navade, da poskrbite, da, če obstaja kakršen koli dodatne stroške, pred nakupom.

Povratne informacije:

Če ste zadovoljni z našimi storitvami in blagom, smo zelo pričakoval svoje pozitivne povratne informacije in 5 zvezd podrobne ocene Prodajalca.Enako prijaznost na vas od nas.Ali če imate kakršne koli težave ali niste zadovoljni z našimi blaga ali storitev, vas prosimo, da nas kontaktirate kadarkoli pred odhodom drugih komentar na spletni strani,vam bomo odgovorili v 24 urah brez odlašanja.Najlepša hvala za vaše prijazno razumevanje !Uživajte svoje nakupovalne tukaj!

Značilnosti Lok
Slog Moda
Postavka Vrsta Pokrivala
Vrsta Elastični Trakovi Za Lase
Blagovna Znamka Smart Phoebe
Barve Izbor Barv
Poreklo CN(Izvora)
Vzorec Tipa Risanka
Ime Oddelka Otroci
Material Poliester
Spol Dekleta
Številka Modela SMPYL90207

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni