Najnovejši OBD2 2016.R1 Pro mvdiag V3.0 PCB z bluetooth Več Vozil Diag za Avtomobili/Tovornjaki/Generiki Auto Optičnega Diagnostično Orodje

Nov izdelek

€12.50

€13.15

-4 %

Na zalogi

Oznake:

OBD2 Skener, alldata samodejno popravilo programske opreme, im608 pro, icarsoft cr pro 2020, skener, actia diag, varovalka polje pin, focom, avto diagnostični aparat, lexia 3

Podprti modeli avtomobilov

za Alfa Ro.meo,za Au.di,za B M. VV,za Cadi.za llac,za Chevro.pustite,za Chr.ysler,za Citr.oen, za Da.cia,za Dae.woo,za Dod.ge,za Fer.rari,Fiat, za Fo.rd,za Hon. da,za Hyun.dai,za Je.uzu,za Ive.co,za Jagu.ar,za Je-ep,za Kia,za Lambor.za ghini,za Lancia,za La.nd Ro.ver,za Le.xus,za Lotus,za Mahundra/za Ponovno.nault, za Maserati,za Maz.da,za Merc.ed-es,M. G,za Mini,za Mitsu.bishi,za Ni.ssa.n,za Op. el/za Vauxhall,za Peug.eot,za Por-sch.e,za Ren.ault,za Rolls-royce,za Rov.er,za Sa.ab, za Sams.ung, za Sedež, za Sko.da, za Sm-a.rt, za Ss.ang Yong, za Subaru, za Suz.uki, za Igračo.ota.za VW itd... ( In še več modelov avtomobilov bo izšla )

Podprte tovornjak modeli:

za Alli.sin, za Chevr.olet, za Citro.en, za Dacia, za D-AF, za Fi-po, za Ford, za Hyundai, za Isu.zu, za Ive.co, za Ive.co Tovornjaki, za Kia, M. an, M. na avtobus za ohišje, za Ma.zda, za Mer-ced.es, za Mitsu.bishi, za N-iss.an, za Op. el/ za Va.uhall, za Peu.geot, za Ponovno.nault, za Ponovno.ault za Tovornjake, za Zsa.nia, za Skeniranje.ia za Bus Ohišja, za Sedež, za Sko.da, za Igračo.ota, za Sled.ers, za Vol.ksw.agen, za Volv.o Bus Ohišja, za Volo.v tovornjaki itd... (In več tovornjak model, ki bo izšla)

Pro+ je hitro in zanesljivo diagnostično orodje, ki služi kot povezava med vozilom in računalnik.Deluje na oba stara in nova vozila.

Z AVTOMOBILI, ste sposobni opravljati blagovne znamke specifične diagnostike za avtomobile in lahka dostavna vozila iz leta 1988 dalje.Skupaj 47 različnih blagovnih znamk.S TOVORNJAKI programski paket, ste sposobni opravljati blagovne znamke specifične diagnostike za lahka in težka gospodarska vozila, avtobusi, prikolice od leta 1995 dalje.Skupno 37 različnih blagovnih znamk.Diagnostični program GENERIČNE je namenjen zakonodaje, ki temelji diagnostika, posebej ciljnih emisij, povezanih kode napak.GENERIČNO je vključena v AVTOMOBILE in TOVORNJAKE paketov.Multiplexer funkcijo, 2xHS LAHKO (ISO 11898-2), SW LAHKO (SAE J2411), K/L (ISO 9141-2), VPW (J1850), PWM (J1850), RS485 (J1708), TTL in (SPI, analogni, 5volt out).

Bluetooth tehničnih odborih pro avtomobili/tovornjaki/Generično orodje za diagnostiko,

Advatages za nakup tega orodja 1. 2014.R2/2015.R3: S Keygen 2014.R3: S Keygen (it podporo več ruski lokalni avtomobilov) 2015.R1: Ne Keygen, lahko pošljete activatin datoteko na prodajalca e-pošti. (Podpirajo nekatere 2015.R1 avtomobili) (Bolje pustite sporočilo za prodajalca, ki je CD, ki ga potrebujete, drugače CD bo pošlji naključno) 2. A++ kakovosti eno zeleno PCB board,deluje odlično. 3.Eno leto, kakovost, garancija, Močnih tehnik podporo. 4.Z plastično ohišje,veliko lažje prenašanje; 5.Celotno Prevajanje Jezikov: Angleščina, Cesky, bolgarski,Dansk, Nemški, Espanol, Francais, grški,Hrvatski,Hollands, madžarski, Italijanski, Norsk, poljski, Romuniji, ruski, Srpski, Suomen kieli, Svenska, turški, Portugues.

V serijski smo storite naslednje: 1) Branje in brisanje kod napak ; 2) Preberite v živo podatkov ;3) Osnovne nastavitve ;4) Scan funkcijo ;5) v Celoti v skladu z eOBD/OBDII standardni ; To lahko storite z naslednjim: 1. Izdelava posebnih serijskih diagnosticiranje ;2. Scan funkcijo;3. EOBD/OBDII komunikacije;4. Serijska Sistemov ;5. Motor ;6. Vžig ;7. ABS ;8. Storitev reset ;9. SRS ;10.Immobilizer ;11.Instrument ;12.Udobje sistem ;13.Gear box), itd.

Garancija Tri leta garancije
Jezik Turški
Različico Programske Opreme 2015.R3/2014.02/2015.01/2014.03
Postavka Vrsta Koda Bralci & Scan Orodja
Strojna Oprema Različica najnovejše
Način connect Bluetooth&USB
Posodobitev preko e-pošte
Poprodajne Storitve Najboljši Voljo
Operacijski Sistem Win7 32bit/win10 32bit/XP sistema
Ime Izdelka mvdiag
Paket STANDARD
Učinkovitost Stabilna in Močna
Posebne Funkcije USB Povezava
Posodobitev Programske Opreme Da,
Dostava Hitro in Varno
Blagovna Znamka XTYDIAG

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni