360 Rotacijski Dolge Roke Telefon Vpenjalno Držalo Spona Za Mizo Namizni Posteljo Leni Nosilec Za Telefon Stojalo Za Iphone Za Huawei Za Xiaomi

Nov izdelek

€3.20

€4.92

-34 %

Na zalogi

Oznake:

nosilec za telefon, postelji, tleh, desk telefonska podpora, nakup mobilnega telefona stojalo, držalo za telefon, pritrdilni nosilec, avto nosilec za telefon, prilagodljiv video nosilec za telefon, oddaja telefon posnetek, teči pametni telefon imetnik, objemka

Opis:

Značilnosti:

- ŠIROKO ZDRUŽLJIVOST : v posteljo mobilni telefon imetnik ustreza vsem 4.7~7 palčni naprav, kot so iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max/XS/XS Max/XR/X/8/8P/7/7P/6s/6,Google Nexus,Samsung S10/S9/S8/Opomba 10, Huawei P20/P10/MATE 30/MATE 20 itd.

- PREMIUM JEKLENI MATERIALI : telefon gori funkcije z trmast in nastavljiv Jekla roko, zagotavlja trpežnost in enostavno stabilnosti, ki zagotavlja bolj natančno in stabilno določanja položaja, kot gooseneck design brez tresenja.

- ODLIČNO NOVO ZASNOVO : Ta telefon stati ne bo pretrese, ko si gledal video, branje ali klepet.Roko lahko zavrtite za 360 stopinj, lahko zadovoljili potrebe vseh smereh; stojalo lahko zloži, enostaven za prevoz.

- PROSTE ROKE : Dolgo, prilagodljiv ojačajo gooseneck roko omogoča, sedi ali leži udobno, da uživajo video posnetkov in priložnostno trenutke, popolnoma sprostite roke.Plese twist je v "S" ali "Z" oblike za boljšo stabilnost.

- VRTLJIV & UDOBNO, DA si OGLEDATE:Uživajte v super branje, film ali nintendo stikalo igre v kateri koli kot vam je všeč, popolnoma osvobodi svoje roke, tako da boste lahko udobno ležijo na posteljo ali kavč.

Namestitev navodila:

1. zavrtite v levo, da svoboden vijak in dal v screwball, nato zavrtite v desno, da zaklenete vrtljivi del.

2. zavrtite v levo, da odprete spodnji posnetek, ga dal na mizo, ki jo želite, in ga zavrtite v smeri urinega kazalca, da fixate to.

3. postavite telefon na vrh mount.

Specifikacije:

Dolžina:27 v

Teža:400g

Material: Nerjaveče Jeklo

Največja nosilna: 1500g

Paket Je Vključeno:

1X Nosilec za Telefon

Združljiv Blagovne Znamke Univerzalni
Združljivi modeli Za 4.7-7 inch naprav
Uporaba mizo
Dolžina 27 inch
Polnilnik No
Package Vključeni 1* Nosilec Za Telefon
Številka Modela Namizno Držalo Za Telefon
Največja nosilna 1500g
Slog 1 Mobilni Nosilec Za Telefon
Je Zvočnik No
Material Nerjaveče Jeklo
Magnetni No
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka DigRepair
Stil 2 Univerzalno Držalo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni