Mehofond Barvana Tkanino Ozadje Letnik Stari Mojster Ročno Poslikane Poročni Portret V Fotografiji V Ozadju Foto Studio Photoshoot

Nov izdelek

€27.18

€47.68

-42 %

Na zalogi

Oznake:

ozadje fotografije, Ozadje, studio skupinska fotografija ozadje, hotsale poroko ozadju, foto studio sredstev, Ozadje, za photoshoot, odejo tkanino, široko fotografija kulise, zborovsko obleko

RM328616542052013

Spoštovani kupec, Dobrodošli na moji trgovini!Če ste naročilo, prosim, povejte mi, tisto, ki jo želite.Če ne,bomo Privzete dostava Naš izdelek master diagram.Hvala !

Pregled

Ročno postavka Materialov: tkanino, bombaž materiala, barvane uporabljamo najvišje kakovosti Poli bombažno tkanino ki so nam na voljo.Muslins lahko enostavno zloži in prinesel s seboj na različnih lokacijah.Imajo minuto gube seveda, vse vidno krat črte in gube se lahko enostavno paro ven.Ne Železa vašo tkanino, likanje, to lahko uniči vaše tkanino in vaš železa.Vse muslins so 3" Žep prišit na eni strani, ta je na voljo, tako da lahko preprosto obesite kulise za hranjenje prečko skozi to.To je lahko lažje, da visijo vašo tkanino s pomočjo objemke (Kupite ga posebej) .

Vse muslins so naslikane, da se obesijo na približno 10' (3 metrov) .Najbolj muslins so pralni stroj v hladno vodo in nežno cikla.To je lažje, včasih, preprosto čiščenje Tkanino z vlažno krpo.Običajno temnejše barve, se nagibajo k nekoliko zbledi.

Če imate dodatna vprašanja vas prosimo, da se obrnete na našo Prodajno ekipo.

Na zalogi postavka

prosimo, zapišite številko.

MONITOR CALIBRATION IN BARVE IZDELKA NATANČNOST

Smo barve popraviti naše slike izdelkov, da bi jih čim bolj natančen izdelkov prave barve.Vendar pa vsi monitorji so kalibrirane drugače, zato priporočamo, ki se nanašajo na naš tiskani katalog želite videti najbližje barv, ki jih ponuja.

Prosimo, upoštevajte, da slik, prikazanih na našo spletno stran, prek oglasov in v našem katalogu so zgolj smernice za naše izvajalce, da gredo.Barve se lahko razlikujejo glede na izvajalca spremembo.Mi ne zagotavljajo, barve predstavljala, da je povsem natančen, ko slikarstvo je posledica več dejavnikov, kot so razlaga in umetnik spremembo.Vedno smo priporočamo, ki se nanašajo na naš tiskani katalog želite videti najbližje barv, ki jih ponuja.Če posebne barve, ki so potrebne za določeno ozadje lahko pošljete sliko, da mi E-pošte in jih po meri barve.

Slike izdelkov so lahko prikazani predmeti(rekviziti, oprema, itd.) ki niso vključeni v predmet, oglašuje za prodajo.Za vprašanja glede določenih elementov, prosimo, obrnite na nas.

kaj je proizvodnja časa

Tkanino kulise so izdelani po naročilu.Če z oznako na zalogi v ozadje, da bi morali biti pobarvane za vas .Prosimo, da proizvodnja krat nižja za tiste, kulise.Če ozadje je potrebno prej potem nekaj tednov priporočamo kliče službo za seznam na zalogi izbire pripravljeni na ladjo.

Ročno poslikano/ Barvane tkanino kulise

-proizvodnja je približno 1 teden.

Na zalogi kulise

-na splošno ladje naslednji delovni dan.

Povratne informacije

Če ne boste zadovoljni z transakcijo,vas prosimo, da conta ct mene,jaz bom odgovoriti v 24 urah in poskusil moje najbolje, da se odpravite vse težave.če vam je všeč,prosim, daj mi pet zvezdic ocene.Hvala!

Blagovna Znamka mehofond
Poročne Fotografije Kulise Foto Ozadje
Velikost (mm) 3000
Slog Stari Mojster
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Ročno Poslikane
Paket Da,
Material Tkanino

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni