6 Palčni Krog Led Vožnja Delo Luči Prednji Odbijač Žarnica 35W Led Pomožne Luči za Tovornjak terenska 4x4 4WD Traktor ATV Čoln 1PCS

Nov izdelek

€12.43

€14.80

-16 %

Na zalogi

Oznake:

4x4, led offroad, offroad moški, čoln led, off road, 4x4 opremo, 4x4 off road, čoln fender odbijača, 4x4 led, traktorji svetlobe

6 Palčni Krog Led Vožnja Delo Luči Prednji Odbijač Žarnica 35W Led Pomožne Luči za Tovornjak terenska 4x4 4WD Traktor ATV Čoln 1PCS

Specifikacija:

Moč:35W

Napetost:10-30V DC

Nepremočljiva Stopnja:IP67

LED Čipov:8PCS 3W C REE LED Čipov

Lumen:2000lm

Ohišje:Alluminum zlitine

Objektiv:PMMA

Telo Barva: Črna

DRL Color:White&Blue

Temperatura barve:6000K

Montažni Nosilec:Nerjaveče jeklo nosilec

Življenjska Doba:Več kot 50.000 ur

Dimenzija:6.3 palčni

Garancija:12 mesecev

Funkcija:

Nezlomljiv,kaljeno,objektiv

Premije,toplote,odvajanje,design

Visoka,intenzivnost,ultra svetle Led

IP67,Visoko-kakovostni razred,boj proti korupciji,diecast,aluminijasta,ohišja

100% nepremočljiva, dustproof & quakeproof za ekstremno okolje

Primerna za veliko 10-30V DC aplikacije

Uporaba:

Offroad vozila,Terenska,tovornjakov, viličarjev,vlak,ladjo,avtobusom,in cistern

Inženiring vozil(bagri,treedozer,cestni valjar,buldožer,žerjav in rudarstvo tovornjak itd.),

Posebno vozilo(požar motorja,policijska vozila,reševalna vozila,komunikacije vozilu,v vojaški ukaz vozila)viličarja,vlak,ladjo,avtobusom,in cistern

Paket vključuje:

1PCS x 6 palcev 35W LED delovna Lučka

1.Sprejemamo T/T,Paypal,Western Union,L/C,itd...sprejemamo vse načine plačila, ki so varno in pokriti s Orgon.si Storitev Obljubo.

2.Celotno plačilo mora biti izvršeno v roku 7 dni igranja za vaše naročilo.

3.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost. 4.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb ali nakupu, hvala.

1.Dostava po celem svetu, vljudno Prosim obvestilo, da bo $20 za dodatno ladjar stroškov, če vaše območjih, ki so oddaljena območja.

2.Paket bomo poslali v roku 3-7 dni.

3.Poskrbite, da boste poslali pravilen naslov za dostavo in telefonsko .Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni le, če je naslov za dostavo, ki jih ti.

4 .Če želite spremeniti naslov za dostavo, pls pusti obvestilo Sporočilo.Prosimo, da se zaveda, da je čas dobave lahko daljši če so elementi, ki bodo pregledani s carino. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.Dobite lahko tudi sledenje podatkov iz uradne spletne strani. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo spremljali pošiljko in priti nazaj v vas Asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!Prodajalec način dostave vključuje naslednje metode s: 1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo. 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#. 3.Dokazov Vodnik: 1).Fotografije razbitega žarnice Boste lahko zahteva, da posnamete jasne fotografije in nam pišite.Fotografije morajo vključevati žarnica z vklop in izklop. 2).Video posnetki zdrobljen žarnice, Če so fotografije, ki niso mogli dokazati, LED žarnice so napako, a video je potrebno.Povežite bučke z 12V napajalnik in nam pokaže, v videoposnetek, ki ga priključena žarnica pravilno z napajalne kable.Hvala. 4. Če niste zadovoljni z izdelki, je ok, da se vrnete k nam v roku 15 dni.Bomo celotno vračilo, da boste po prejemu vrniti parceli, vendar boste morali plačati stroškov ladijskega. 5.Če je več kot 60 dni, ne prejme paket, se obrnite na nas za razširitev pošiljko zaščito.Ali bomo preverili, ali lahko prejme paket, Če ne, bomo polno nadomestilo za vas.Opozoriti: Umetno poškodovana, je ne vključijo v politiko vračanja.

1. 1 leto omejena garancija proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je treba poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.Mi ne popravi ali zamenja predmete z veljavnosti garancije.

3. Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Orgon.si!

1.Prosimo, da nam 5 star povratne informacije, ko ste prejeli paket.

2.Če imate kakršnokoli vprašanje, vas prosimo, da stik z nami, vam bomo odgovorili na prvič.Prosim, ne odprete spora.

3.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, da stik z nami, vam bomo odgovorili na prvič.Prosim, ne odprete spora.

Položaj Srednja
Storitev Življenje več kot 50000 ur
delovna temperatura -40 do +80
Ime 6 palčni krog 35w Led Vožnja Delo Luči
Poreklo CN(Izvora)
Material Alluminum zlitine, PMMA
LED Čipov Visoko intenzivnostjo led čipov
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Velikost 6.3 inch
Nametitev Iz nerjavečega jekla nosilec
Vrsta Delovna Svetilka
DRL Barve White&Blue
Lumen 2000lm
Vstop Varstvo IP67
Kot Snopa Spot
Barvna Temperatura 6000K
Stopnja 30 Stopinj
Moč 35W
Blagovna Znamka OVOVS

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni