E-ACE M05 Digitalni Napihljive Pnevmatike Črpalka Avto Zračni Kompresor Črpalka Zrak 150 PSI za Avto, motorno kolo, LED Luči Pnevmatike Črpalka 12V DC

Nov izdelek

€16.78

€30.50

-44 %

Na zalogi

Oznake:

angel blazino, vacum zračna črpalka 12v, mačka pet voziček, avto nalepke, balzam za kompresor 12v, 220v kompresor za zrak, zrak akvarij, črpalka, air avto črpalko, olje, zračni kompresor 220v, dc navzdol korak

Glavne Značilnosti:

1.Ta zračni kompresor omogoča, da napihne standardnega mid-sized avto pnevmatike od 0~36PSI (0-248KPA) v samo 4-6 minut. 2.To omogoča polnjenje nizko in flat pnevmatike v sili lažje in bolj priročno.Manometer Zaslon kompresor za zrak enota: PSI, BAR, KPA, KP/CM2. 3.Do 3 metrov 12V avto napajalni kabel, lahko učinkovito zagotovijo delovanje izdelka polmer, pritisnite tipko, da zaračuna takoj, brez zategovanja. 4.Vgrajen kabel za shranjevanje režo in cev za shranjevanje režo, ni treba, da je treba skrbeti kabla je predolg, da bi dal, bolj priročen za uporabo. 5.Z vgrajeno LED luči, ne boste imeli težav videli, kaj delaš s svojim pnevmatike, tudi če delate v temačne garaži parkiran pod zlomljenim streetlight, ali razbite poleg ne sveti podeželski cesti. 6.Super za številne vrste pnevmatik: avto, kolo, motorno kolo, RV, SUV, ATV, gume čoln in tudi športne opreme in gumenjakov.Tri dodatne šobe in adapterji vključena, da bi kompresorja, vsestranski in bolj pogosto uporabljen.

Zakaj potrebujete Črpalka Zrak?

1.Tlak v pnevmatikah prenizek, bo To povzroči večje obrabe pnevmatik in povečane porabe bencina. 2.Tlak v pnevmatikah je previsoka, zavorni uspešnosti je oslabljena, in to je enostavno, da se razpoči pnevmatike. 3.Tlak v pnevmatikah je nestabilno, zavorna je enostaven za odstopajo.

Za nizkotlačne pnevmatike pod običajno pogoji, lahko pomaga pnevmatike vrnitev v normalni zračni tlak v 3 minutah.

Močan pretok 30 L / Min, omogoča, da napihne standardnega mid-sized avto pnevmatike od 0~36PSI (0-248KPA) v samo 4-6 minut.

LED osvetlitev, rešiti svoj nujnih potreb, preprost in prenosni, se lahko uporablja na več prizorov.

Ko nastavite na fiksno vrednost za M05P, to bo zelo hitro napihnejo tlaka v pnevmatikah na to vrednost.In bo ustaviti inflacijo takoj po prihodu.

3M napajalni kabel, lahko dosežete štiri kolesa.

Odporne na obrabo najlon pleteni napihljive tube, anti-zamrznitev brez poškodb, eksplozijam in visoka temperaturna odpornost.

Ponavadi tlaka v pnevmatikah Družinski avto 2.1-2.3 BAR, SUV je 2,8 BAR. (Posebne tlaka v pnevmatikah lahko vprašal na avto 4S trgovina)

To je lahko tudi dopolnitev zraka za kolesa, kajaki in vse vrste žoge.

M05P Inflacije koraki

1.Zagon Avto 2.Napajalni 3.Priključite pnevmatike 4.Nastavite Tlak 5.Odprto stikalo 6.Počakajte, tlaka v pnevmatikah, da doseže nastavljeno vrednost

To je samo 0.93 kg.Lahko dvignete z eno roko.

Izdelek Parametrov

Material: Baker motornih ABS telo Vhodna moč: 12V DC Polna Obremenitev Tok: 10A Moč: 120W Maksimalni Tlak: 150PSI Pretok: Pravzaprav je 30 L/min (polje napišite 27L) Manometer Zaslon: PSI, BAR, KPA, KP/CM2 Neprekinjen Delovni Čas: 8mins Delovna Temperatura: 20-60℃ Napajalni Kabel Dolžina: Pribl. 3m / 9.8 ft

M05 Pakiranje Seznam

-1 x Kazalo Vrsta Prikaza zračna Črpalka -3 x Zračnih Šob -1 x Uporabniški Priročnik -1 x 3 Metrov Napajalni Kabel

M05P Pakiranje Seznam

-1 x Digitalni Zaslon Vrsta zračna Črpalka -3 x Zračnih Šob -1 x Uporabniški Priročnik -1 x 3 Metrov Napajalni Kabel

Element Teža 0.88kg
Vrsta Materiala ABS
Postavka Premer 16cm
Postavka Dolžina 19.3cm
auto kompresor za zrak za Avtomobile, Kolesa Pnevmatike Električni
Postavka Višina 7cm
Ime Modela M05/M05P
Poreklo CN(Izvora)
12V Digitalni Napihljive Pnevmatike Črpalka 150 PSI Pnevmatike Inflator
Element Širina 15cm
E-ACE zračna Črpalka Napihljive Pnevmatike Črpalka
Prenosna Črpalka Zrak Zračni Kompresor Črpalka
Napetost 12V
Blagovna Znamka E-ACE

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni