Prenosni Pet Playpen Open Indoor/Outdoor Majhne Živalske Kletke Igre Igrišče Ograje za Hrček Chinchillas In morske prašičke

Nov izdelek

€10.43

€12.88

-19 %

Na zalogi

Oznake:

na prostem, igrišče, dodatek morski prašiček, morski prašiček, zadaj air vent vtičnico za vw, guenia prašičev dodatki, ograje za hrčka, kletka morski prašiček, leglo zajec, kletka zajec, hrček igrača

Ta izdelek je primeren za naslednje živali: hrček, chipmunk, morski prašički, gerbil, ferret, veverica, zajec, plazilcev ali druge majhne živali.

Material: nepremočljiva tkanine

Barva: nebeško modra, črna

Velikost: Dimenzije po odvija: 133x38cm

Zložljivi velikost: približno 27 * 27 cm

Teža izdelka: 0.275 KG,

Paket velikost: 20cm * 20cm * 5 cm

Vsebina Paketa: 1 * Živali Ograjo

1. [Nadgradnjo modela s pokrovom]: Dihanje zadrgo kritje je dodal, da se zagotovi, da je vaš ljubljenček lahko varno vnesite notranje zadeve in bi preprečili, da se plazijo iz.Dihanje mrežnega materiala je povsod, da je lažje za vas, da opazujejo gibanje majhne hišne ljubljenčke.

2. [Nepremočljiva design]: Učinkovito preprečevanje urin iz pronicanje v tla.

3. [Auto-open]: Brez zapletenih preplete je potrebno, ograjo, ki bo samodejno razširi, in vgrajeni v okvir izmet napravo je mogoče odpreti v nekaj sekundah.Mogoče zložiti nazaj, ko ni v uporabi za enostavno prevoz in skladiščenje.

4. [Večnamenski]: To ni le male hišne živali (morski prašički, chinchilla, plazilcev, hrček, miško, tortoise, gerbil, ferret, zajec, konj, zajec, mucek, veverica) se Lahko uporablja tudi kot otroška igrača vrečko za shranjevanje!

5. [Prostorno in prenosni]: Ni potrebe, da nosijo veliko kletko, pri čemer si majhne hišne ljubljenčke.Super za dejavnosti na prostem.

Opomba: Za zdravje vaših malih hišnih, prosimo, čiščenje vode madež v času

Hranite stran od otrok, ki zaradi pomlad tlak.

Samo zgoraj vsebina paketa, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka posnetkov in različnih prikaže lahko povzroči barve predmetov na sliki, da se nekoliko razlikujejo od realnih predmetov.Merjenje tolerance je +/- 1-3 cm.

Številka Modela Živali Ograjo
Material nepremočljiva tkanine
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni