Inteligentni Dinozaver Model Električni Daljinsko Upravljanje Robota Mehanske Spray Dinozaver-Oblikovan Električni Igrača Za Otroke Hobi Igrače

Nov izdelek

€13.44

€15.82

-15 %

Na zalogi

Oznake:

robot, robot igrača, g3 led, ausini robot, dinosauro daljinski upravljalnik, seks spray, dinozaver robot igrača, dinozaver daljinski upravljalnik, pes robot smart, hobi orodij za modeliranje

Inteligentni Dinozaver Model Električni Daljinsko Upravljanje Robota Mehanske Spray Dinozaver-Oblikovan Električni Igrača Za Otroke Hobi Igrače

Parametri:

1.Ime Izdelka: Spray Dinozaver-Oblikovan Električni Igrača

2.Velikost izdelka: o 47*27*17.5 cm/18.50*10.63*6.89 v

3.Izdelek material: plastika cementa in elektronske komponente

4.Funkcije izdelka: naprej, svetloba, zvok, swing, spray

Značilnosti:

1.Fantastično Design z Meglo Spray Funkcija: dinozaver lahko pršenja megle z rdečo luč vsakih nekaj sekund, tako kot ogenj je izbruhnilo iz ust.Tam je vgrajeno v vodo primeru v glavo, in morate samo za uporabo, ki plastično steklenico, da izpolnite vode v luknjo.Prosimo, upoštevajte, da vodi vsako polnjenje lahko le podpora večkrat megla razpršila, ki so posledica vode volume limit.

2.Visoka Kakovost Materiala: splošno telo je narejen iz premium okolju prijazno ABS materiala, in rogovi in rep so jasno mehki silikonski material, ki ne bo poškodoval otroke.Vsi deli so testirani na najstrožje varnostne in standard kakovosti, okoljski, nestrupeno zaradi naše poudarek na zagotavljanju kakovostne in varne igrače za otroke.

3.Mehanske Outlook Design z živo gibanje: splošno telo je sestavljeno veliko različnih velikostih, za majhne dele, tako kot robot.Njen vrat in rep lahko tresenje, krila lahko zaniha, usta se lahko premika, in njene močne noge so s kolesi, peš in s simulative dinozaver roars.

4.Enostaven za Namestitev in Igrajo: Samo treba dati 3 AA baterije v prostor za baterije in namestitev krila in rep z roko, napolnimo z vodo v glavi, šele nato na gumb za vklop.Opozorilo: Za dečke in deklice v starosti 3+. 3 AA Baterije, ki niso vključene v paket.

Proizvod Velikost: 47 x 27 x 17.5 cm.Vljudno prosim, upoštevajte, da izdelek prihaja s Kitajske paket in angleški izdelka navodila. 100% Zadovoljstvo Strank in visoka kakovost izdelka, kot je naš namen, če boste imeli kakršno koli vprašanje ali pomislek, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da bomo našli najboljšo rešitev za reševanje.

Seznam:

Dinozaver-oblikovane igrače*1

Color Box*1

Design Drugo
Polnjenje Napetost Drugo
Članice Zbora Ready-to-Go
Max speed Drugo
Starostni Razpon 2-4 Let
Črtna koda No
Certificiranje CE
Blagovna Znamka MINOCOOL
Vir Napajanja električni

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni