Rjuhe Odeja Za Zimo, Kralj, Kraljica Twin Velikost Posteljnina Ročno Čiste Barve Študentov Odeja Navzdol Tolažnik Dihanje

Nov izdelek

€12.32

€16.42

-24 %

Na zalogi

Oznake:

odeja zimske, rjuhe pozimi, rjuhe izpolnite, king size, edredon kralj, bedspread odeja, king size postelja set, rjuhe, odejo zlato, spongebob obesek

Značilnosti:

1. Raje visoke kakovosti dol, visoko bulkiness, ga lahko v celoti obdajajo temperatura zraka v odeja, debelo in mehko jedro, svetlo in toplo, dol žametne tkanine, dihanje, zelo dobro prezračena, lahki, naravni material, antialergijske.

2. Dejansko Oblikovanje: 4 kotu trakov za kravato vrvi. zabavaj se da popraviti rjuhe kritje in zaščito rjuhe kritje iz premika, ki lahko bolje pomagal dodajte vaš najljubši rjuhe kritje v spalnico.Dvojni šivi in dobre izdelave lahko prepreči iztekanje.Enostavno dodate rjuhe kritje.

3. Vsak kvadrat lahko tvorijo zaprto območje za pretok zraka, ki omogoča lažje dihati in absorpcijo vlage.Žametni polnjenje usta je na za 90° v desno kot za spanje smer človeškega telesa, ki zaklene žamet in zagotavlja več toplino in udobje.

4. Čiščenje in Shranjevanje: Za čiščenje, prosimo, pranje s hladno vodo ročno ali v pralnem z nežnim cikel, sušenje zraka ali sušilni sušenje če je to potrebno.Čisto nov, zaprti v lepi darilni embalaži, enostaven za shranjevanje in pakiranje.

Specifikacije:

Velikost:

Približno 1,5*2,0 m/0.59*0.79 cm, teža: približno 2 kg.

O 2.0*2.3 m/0.79*0.91 cm, teža: približno 3 kg.

Barve: modra, siva, bela

Seznam Vsebine:

1*Dol Tolažnik

Seznam vsebine
Številka Modela odeja
Poreklo CN(Izvora)
Barve
Velikost B O 2.0*2.3 m/0.79*0.91 cm, teža
Velikost A Približno 1,5*2,0 m/0.59*0.79 cm, teža

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni