Razlikuje vrste brezzračnim spray pištolo, šoba 211 311 315 411 415 511 513 515 517 519 521 523 527 brezzračnim barve spray nasvet škropilnica šobe

Nov izdelek

€4.85

Na zalogi

Oznake:

brezzračnim graco, bombaž nasvet, filter brezzračnim, električni brezzračnim, očesa brezzračnim spray pištolo, wagner, brezzračnim šoba, brezzračnim graco barve škropilnica, brezzračnim barve spray, brezzračnim barve za razprševanje

Lastnosti: 100% popolnoma Nova in Visoke Kakovosti

Enostavno nositi, trajno.

Enostavno delovanje, odlično atomizacijo in preprečevanje prešli iz čiščenja sposobnost.

Spredaj mestno predstavlja količino iznosa, večje število, širši spray vzorec, ki mu sledita dve predstavniki pretok, večja je številka, večja je pretok.

Primeren za večino brezzračnim škropilnico.

Za manjše do srednje velikih in velikih stanovanjskih, poslovnih stavb, spray dela, sprayable notranjosti in zunanjosti lateks barve, oljne barve.

Material: Volfram jekla

Velikost: Cca. 5.5cmX4.8 cm

Količina: 1 Pc Model za chocie: 211 311 315 411 415 511 513 515 517 519 521 523 527 531 617

Neto Teža: 36 g

Paket Vključuje

1 kos x Brezzračnim Pištolo Nasveti

Pošiljke:

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali predmeti v 7 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.

Mi ne uarantee čas dostave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredništvo, prispevkov, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Napovedi:

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Garancija In Vzdrževanje:

Ponujamo 1-mesečno brezplačno zamenjavo.Kupci lahko zaprosi za zamenjavo v roku 15 dni od vašega prejema izdelka.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Ponujamo tudi 6-mesečno brezplačno vzdrževanje.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Če se kateri koli del je potrebno, da se nadomesti, kupec je treba tudi plačati stroškov delov, ki se zamenjajo.

Pred vrnitvijo artiklov, prosimo, potrdite, povratni naslov in logistika način z nami.Po daš elemente logističnega podjetja, prosimo, pošljite nam številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke

Blagovna Znamka FengKe
DIY Dobave Barve & Okrasitev
Ime Spray nasveti
Številka Modela 211 311 315 411 415 511 513 515 517 519 521 523 527 531 617

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni