Mini Brezžična Če je Tipkovnica Multimedia Remote Control Tipke in PC igre nadzorujete z Sledilno ploščico, za PC Pad Android TV Box Smart TV

Nov izdelek

€7.98

€14.52

-45 %

Na zalogi

Oznake:

tv, mini pc okno 10, tipkovnica mechan, brezžična tipkovnica, lqs gaming miška, miško redragon, bluetooth touchpad, tipkovnica mat, al android tv, teclados mecanicos

Značilnosti: 92 tipke, 2.4 GHz brezžična tipkovnica s sledilno ploščico.Sledilna ploščica DPI nastavljiv funkcije, boljše ujemanje različnih velikosti zaslona.Ergonomsko ročni načrt je enostaven za prevoz in delujejo.Ta tipkovnica je bil dodan inovativna funkcija miško kolo.Zidava-v izmenljivi polnilna Li-ion baterija, ki je daljši čas v pripravljenosti.Kot nalašč za PC Pad Android TV Box pametne telefone, TV, PS3, Xbox360 HTPC/IPTV itd.

Fn+F2 Stikalo Color O Ladijski: 1. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni. 2. Vaše naročilo bo dobavljeno v obljubljeni čas/ Običajno smo pošiljanje paketov v 24 urah, takoj ko je plačilo izvedeno.(Razen ob vikendih in poštnih počitnice) 3. Kitajska skladišče uporablja Orgon.si dostave, ki traja približno 15-60 dni, za večino držav, potrebujete le približno 15 delovnih dni.(Upamo tudi, prejmete izdelke v najkrajšem možnem času) 4. Kupec mora plačati carinskih dajatev, lahko prodajalec ne podpirajo vse davek na carinsko.Če ste naročilo, prosimo, prepričajte se, da je naslov pravilen, zaradi napačen naslov, zavrne plačilo tarife, ne bomo odgovorni za neuspeh dostave.

-12 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in / ali zlorabljena po prejemu). - Vse poškodovane ali manjkajo, nas kontaktirajte v roku 7 dni, za zamenjave ali povračila, prosim, ne odprete distpute brez komunikacijskih!Z visok standard odličnosti, ki se zavzemamo za 100% zadovoljstvo!Zahtevamo, da se obrnete na nas neposredno pred nam daje nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Cenimo 5-star pozitivne povratne informacije, smo poslali tudi enako povratne informacije za vas.Upam, da dolgoročno poslovanje z vami!

Vrsta Vmesnika USB
Uporaba Tablični računalnik
Tipkovnica Standard Mini Tipkovnica
Vrsta 2.4 Ghz Brezžična
Blagovna Znamka STUOTOP
Poreklo CN(Izvora)
Jezik angleščina
Tipkovnico polne Velikosti No
Podpora Za Zapestje No
Paket Da,
Certificiranje NOBEN
Slog Multifunkcijski Tipkovnico
Delovanje Slog Prevodni Gume
Številka Modela IX I8

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni