Najnovejši Cestno kolo polno ogljikovih vlaken steklenico vode kletke Gorsko kolo ogljikovih steklenico imetnika najlažji 20 g 6 barv Brezplačna dostava

Nov izdelek

€8.61

€10.76

-19 %

Na zalogi

Oznake:

kolo carbon nosilec, izposoja kletko, kolo kletko ogljika, ogljikov imetnika, kletka mtb, ogljikov boben, bidona carbon white, bidona držalo, kolo kletko, kolo steklenico imetnika ogljikovih vlaken

OPIS & MATERIALOV Material: Polno ogljikovih vlaken

Uporabite za 74mm steklenico

Glavna Barva: matt črna, mat bela, rdeča, zelena, modra, rumena ( Prosimo, izberite vašo najljubšo barvo)

Teža: cca 20 g Barva: kot na slikah (lahko tudi naredite z logotipom,in dobrodošli sodelavci po vsem svetu, trgovini na debelo in custom-made. ) Kolo Tip: Gorsko / Cestni kolo je Eno leto, kakovost, garancija Minilo EN14766 ; EN14781 Standardov in JAPONSKO JIS Standardov.Obvestilo: China Post Air Mail je zelo počasno, povprečni čas dostave je približno 30 dni, včasih pa boste morali počakati približno 45-60days.Če potrebujete naše izdelek v primerih, prosimo, da ne izberete China Post Air Mail.Priporočamo vam, da izberete EMS .Smo posvetili sebi, da bi visoko kakovost, vendar s poceni cena ogljika dele koles, Smo dobrodošli sodelavci po vsem svetu, trgovini na debelo in custom-made.Kaj je več, smo lahko sprejmete DIY za izdelke, kot so dodajte vaše ime, barvo in vaš raje vzorec.Pošiljke:

1 je pošiljka brezplačna dostava preko priporočene pošte, če se vam paket teža je več kot 2 kg ali paket velikost je večja od 90 CM, bomo uporabili EMS itd ali Ladje z dvema parcele ali več parcel po zračni pošti.

2 Navodilo:teža in velikost smo označena v paketu podrobnosti ni dejansko težo in velikost blaga, če želite vedeti, dejansko težo in velikost, morate le, da nas kontaktirate. 3 čas Dostave:

1) Prevoz razvitih državah je približno 7-45 dni

2) Oddaljenih državah je približno 2-8 tednov 4 Če kupec želite uporabljati več, hitreje, način dostave, kot so EMS, DHL itd, prosimo, komunicirajo z nami o povečanje dostava.

5 Navodila:čas dostave je odvisen od kupca carinjenje čas ali višje Sile.Če kupec ne dobi blaga v dolgo časa, upamo, da kupec lahko obrnite na carinskih ali lokalni pošti, z namenom, da se blago takoj.

Poprodajne storitve:

Bomo preverili kakovost blaga pred odpremo.Če obstajajo nekatere nepričakovane težave zgodi, upamo, da za reševanje problemov s kupcem skozi prijazno na naslednje načine:

1, Če je kakovost težav, kupec lahko predloži trdijo v 15days po prejemu blaga, mora kupec zagotoviti fotografije ali video posnetki in druga dokazila, da prodajalec, za identifikacijo.

2 Človek poškodovan, kupci prevzeti polno odgovornost.

3 kakovost Izdelka program za obdelavo:

1) kupec blago vrnili nam, in povrne stroške dostave, potem ko prejmemo blago ,vam bomo poslali nov izdelek za kupca in plačati za ponovno pošlji ladijskega stroškov.

2) Če je bilo blago (skupne cene, vključno dostava je manj kot 10USD) ima težave s kakovostjo, bomo ponovno poslati nov izdelek kupec v naslednjem naročilu, če kupec ne načrtujejo, da bodo nov red v bližnji prihodnosti, kupec lahko plača poslati prevozni stroški in zahteva, da ponovno poslati nov izdelek.

Davek:

Plačevanje davkov je dolžnost vsakega državljana, Carinjenje je odgovoren kupec, kupec morali odgovorni za vse davke.Zaradi davčne težav, kupec zavrne sprejem blaga, kupec morali Odgovorni za tovor iz in doma.

Povratne informacije:

1 zanašamo na zadovoljstvo, da uspe.Torej, vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.

2 Če ste zadovoljni z našimi elemente, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije.Mi bo pustil pozitivne povratne informacije, da vam kasneje.

3 Obrnite na nas po e-pošti ali v naši trgovini manager:Hellen , pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Obravnavali smo ga rešiti vse težave v najkrajšem možnem času.

Mi dela 6 Dni na teden, ob 8:00 - 20:00 ponedeljek - sobota Pekingu Čas.

Želijo imate veliko nakupovalno izkušnjo tukaj!

Stanje 100% Nov
Teža (g) 5U (75-79g)
Številka Modela xxx
Bidona teža Približno 20 g
barve mat črna, mat bela, rdeča, zelena, modra, rumena
Značilnosti uporabite za 74mm steklenico

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni