Velika velikost Nizko up Rock Climbing Čevlji Moški Prostem Udobno Non-slip Pohodništvo Čevlji za Moške, Visoke Kakovosti Vode, ki so Dokaz Mens Pohodniški Čevlji

Nov izdelek

€15.59

€23.28

-33 %

Na zalogi

Oznake:

zmerno rock climbing čevlji, gomnear čevlje za na prostem, tople vode, ki so dokaz čevlji, vibram obutev moški, dihanje športni copati bele ženske, pohod čevelj, ženski rock climbing čevlji, eden plezanje, moški plezalni čevlji, rock climbing čevlji madeže,

Dragi prijatelji, hvala vam za obisk naše trgovine.Ker so čevlji, ki ste jih gledaš, so narejene na Kitajskem , velikost čevljev, ki se lahko razlikujejo od velikosti, ki ste jo vajeni .Prosimo, skrbno izberite velikost vaših čevljev, glede na Velikost Grafikona .Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate.To je moja čast, da ste še vedno najti nekaj razburljivo v naši trgovini.

(Moških NAS Velikosti so Različne, od Žensk, NAS Velikosti, prosimo izberite velikost glede na vaša stopala dolžina )

Moški Čevlji Velikost Grafikona

Obvestilo:

Prosimo, izberite velikost glede na svoje noge, dolžina, ne čevlji dolžina , Velikost Grafikona lahko pomaga rešiti 90% velikost izbiro problem.

Če stopalo je debel in širok , lahko izberete ena velikost večja ;

Če je stopalo ozke in tanke , lahko izberete eno velikost manjši .

Če vam ni jasno, kako izbrati, vas prosimo, da nas kontaktirate.Bolje bi bilo, da si zabeležite dolžina stopala v vrstnem redu .

Čevlji, ki smo ga poslali, so Kitajski velikosti Velikost oznaka čevljev, ki kažejo, Kitajski velikost, ki ni EUR ali NAS velikosti (izberete EUR velikost: povprečno 40,5, čevlji velikosti, ki ste jo prejeli, je treba Kitajski velikost:40).

Enako NAM velikosti.

Opis Izdelka:

Velika velikost Nizko up Rock Climbing Čevlji Moški Prostem Udobno Non-slip Pohodništvo Čevlji za Moške, Visoke Kakovosti Vode, ki so Dokaz Mens Pohodniški Čevlji

Paketi in Pošiljke,

O Povratne Informacije

Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če niste zadovoljni s naročila, pustite nam priložnost, da reši to za vas.Potrudili se bomo, da prepričajo.

O Vrnitvi

V primeru neustrezne izdelke ali narobe elemente, ki ste jih dobili, smo ponovno pošlje ali vračilo za vas.Lahko tudi vrnete elemente v roku 2 delovnih dni po prejemu, kupce, ki so odgovorni za ladijski promet odgovoren, da se vrnete elemente.

Prikaže Naslov

Prosimo, vpišite vaše ime in priimek in hišne številke v vaš naslov za dostavo, ko ste odloči, ali post office ne bo odpreme pošiljke za vas.

Lep dan!

Udobno Na Prostem Visoko Kakovostne Čevlje
Funkcija Masaža
Širina Čevlja Srednja(B,M)
Zapiranje Tip Čipke-Up
Zapatillas de deporte Zapatos Hombre
Spol MOŠKI
velik obseg športni copati moški Nizko gor, Pohodništvo Čevlji
Ime Oddelka Za odrasle
barve črna rjava siva zelena
Atletski Tip Čevlja Pohodniški Čevlji
escalada senderismo
Poreklo CN(Izvora)
Podplat Materiala Gume
Vložek Materiala Gume
Številka Modela 8517 čevlje za na prostem
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Obloge Materiala Bombažne Tkanine
Datum Izdaje Spring2019
rock climbing čevlji moški Non-slip Pohodništvo Čevlji Moški
Blagovna Znamka CAMELJINGE
Zgornji Material Očesa (Air mesh)
Raven Praksi Strokovno
Vode, Ki So Dokaz Mens Pohodniški Čevlji Dihanje

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni