Kolesarski Dres Komplet Koles Kratek Rokav Ralvpha Moške Kolesarske Hlače, Hlače Z Oprsnikom Oblačila Maillot Kolesarjenje Določa Oblačila Ropa Ciclismo

Nov izdelek

€11.30

€20.19

-44 %

Na zalogi

Oznake:

morvelo pozimi, kolesarske skupine set, gymshark hlače moški, jersey spexcel, retro pro kolesarski dres, glavnega ključa, cykling oblačila za moške, jersey rapha, jersey strava, siksilk oblačila moški

Informacije Majica: 100% Poliester Hlače: 20% Poliester & 80% Lycra Pad: 19D Gel Blazinico blagovne Znamke Funkcija :: Dihanje / Quick dry / UV zaščita / Compression Funkcija 1. Lahki in hitro sušenje, Dihanje. 2. strani prezračevanje očesa shirt 3. 19D Coolmax Gel blazina bolj udobno. 4. Tesen elastična tkanina, bolj primerna za šport 5. Pas obleke in hlače, vse z anti-slip, bolj primeren za šport.Opomba, Kot "XXL Dresov in XL Hlače" Če ne potrebujete LOGOTIP blagovne znamke, lahko pustite sporočilo.

DOSTAVA

1. Čas poštnine: 15 - 25 Delovnih Dni Brezplačna Dostava Po Pošti Post7 - 15 Delovnih Dni, ki Jih Express Dostava (Vključno z DHL,EMS....)

2. Upamo, Da Prihod Vaš Element Na Čas, Ker Pa Je Mednarodni Dostava, Dobavni Rok Je Zelo Odvisen Od Kurirska Podjetja In Lokalne Carinskih Dajatev (Če Se Uporablja) In Povsem Izven Našega Nadzora, Ko Objavljate.Če Bi Se Vsa Vprašanja, Ki Izhajajo Iz Te Pošiljke, Vas Prosimo, Da Nas Kontaktirate.Kot Trudimo Se, Da Bi Medsebojno Pozitivno In Transakcije

3. Dostava Vključuje Poštnino Ravnanje.

4. Številko Za Sledenje Bo Na Voljo Le Za Registracijo Dostava

5. Običajno Bo Ladja V roku 3 delovnih dneh po prejema naročila.

6. Online sistem za sledenje običajno prevodov v 1-3 delovnih dni (Izključuje sobota In Prazniki) Po Prejemu Plačila.Redkih Elementov In Velika Naročila Lahko Traja Malo Dlje časa.

Prosimo, da nas kontaktirate ASAP, če niste zadovoljni z da,vam Bomo ponudili naše najboljše storitve, dokler ne boste zadovoljni!

·Če ste zadovoljni z elementi, si vzemite minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami, ki je kot spodbudo.

Vrne garancije

Če niste zadovoljni s točko,smo sprejeli vrnitev postavka za vračilo.

· Če želite, spremenite velikost in barvo,sprejemamo zameno za spremembe.

Če ima element kakovosti težave,smo sprejeli zameno za nadomestila ali dela nadomestila.

Obrnite se na nas, preden ga odprete, v sporu, in ladja nazaj Element.

Vrnitev Opombe:

1.Če potrebujete nekaj za blago, ki se vrne, prosimo, bodite prepričani, da bi vrnitev blaga in pribor nedotaknjena.

2.Boste morali sprejeti vse potrebne logistične stroške vrne.Kupci, ki so odgovorni za povratni prevoz z ustrezno embalažo.

3.Bomo razglasi, da je paket kot darilo na nizko vrednost, da se prepreči težave na carini.Pred vrnitvijo elemente, prosimo, poskrbite, da boste dobili naše (prodajalca) povratni naslov.Prosimo, uporabite rednih poštnih storitev in nam pošljite številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

4.Če potrebujete hitreje pošiljki, prosimo, izberite shipping tako, kot želite, in plačati dodatnih stroškov.Ali nas vnaprej.

5.Sliko zaradi fotografija pogoj morda je kromatične aberacije, če niste prepričani o barvah,prosimo, obrnite na nas, preden boste oddati naročila.

6.Če blago poškodovan v tranzitu, prosimo, da vso dokumentacijo in embalažo in nas kontaktirajte v roku 7 dni od prejema vrne navodila.

Material Poliester
Sezona Poletje
Ime Postavke 3 Postavlja Majico
Hlače Materiala 80% Poliestra in 20% Stretch & Spandex
Ime Izdelka 2 kolesarski dres 2020
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela ropa ciclismo hombre
Ime Postavke 1 ropa ciclismo hombre
Kolesarski Dres Pad Slog GEL Dihanje Pad
Blazine Najnovejši 19D GEL Blazinico
Jope Materiala 100% Poliester
Prodajne Metode, Ki Se Tovarniško Neposredne Prodaje
Ime Postavke 4 Izposoja Kratek Rokav
Vrsta Postavlja Majico
Rokav Velikost kratek rokav
Blagovna Znamka top akcijski
Spol MOŠKI
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Ime Postavke 5 Poletna oblačila Kolo
Zadrgo Dolžina Polno

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni