Novo 48Pcs Lakov, Trdna 2 način DIY Beauty Nail Art poljski Risba, Slikarstvo Krtačo peresa

Nov izdelek

€31.23

Na zalogi

Oznake:

Lak, brez nail art, cola nail art, Gel za nohte, azijske nail art, nebo žig, pero lak za nohte, morya nail art, barve lakov za nohte, zlato lak pero

Brezplačna dostava 48 Barve 2-way Nail Art lak za Nohte Barve s Čopičem Ustvarjalno Barvanje Peresa#NAPl003

Vse je preprosta in mogoča na poliranje nohtov z Nail Art lak za Nohte Barve.Lahko uporabite te lepe nohte, da oblikujejo svoj slog slike, saj je kot nalašč za izdelavo podrobnejših nail art.Te vrste lakov so primerni za profesionalno salon nohtov, nail art šola / college, nail art umetnika in osebne / domačo rabo, trgovina na debelo, itd.So super za prikaz kot nalašč linij in kar nekaj ornament.

Značilnosti

V kompletu s steklenico s super tanko nail art krtačo

Lahko uporabite te lepe nohte, da oblikujete svoj slog slikarstvo

Svetleč z bleščečih barvah, vam prinaša modi glamour

Kot nalašč za izdelavo podrobnejših nail art

Lahko se uporablja na naravnih ali false nohti

Strokovno nail art orodje za nohte tehnik

Primeren za profesionalno salon nohtov, nail art šola / college, nail art umetnika in osebne / domačo rabo, trgovina na debelo, itd

Strokovno nail art orodje za nohte tehnik

Teža: bila 0,67 oz / 19g

Dimenzije: (0.98 x 3.54)" / (2.5 x 9)cm (D x H)

Barva: 48 Barv naključno

Paket Vključuje

1 x 48 Barve 2-way Nail Art lak za Nohte Barve s Čopičem

Pogosta VPRAŠANJA: Q:Kako lahko plačam za svoj nakup?

A:Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na Alibaba.com kot so kreditne kartice, v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.V:Koliko stane, da se ladja v moji državi?

A: Kliknite Dostava in plačilo zavihek na strani izdelku podrobnosti, in boste videli dostavo.Lahko izračunati stroške pomorskega prometa po vnosu zahtevanih podatkov.Q:ali obstaja Številko za sledenje za moj predmet?

A: Da, smo ladjo, da vsak s svojo Številko za Sledenje, in si lahko ogledate pošiljko staus na ustrezni spletni strani.Q:sem prodajalca,rad bi, da nakup več kosov vaš element, kaj\ \ 's veleprodajno ceno?A: Zdravo,hvala za vaše vprašanje, če bi želeli, da kupujejo velike količine, prosimo, pošljite e-pošto na nas, vam bomo najboljšo ceno, hvala!

Opomba: mi Bomo poslali po HK air mail ali China Air mail, če paket v 2 KG.mi bomo poslali po EMS, če je paket, ki lahko doseže nad 2 KG.

Velikost opis: zgoraj je lončeno velikosti, zato, ker se vsi\ \ 's merilne metode in merjenje orodje je drugačen,

Velikost: na voljo je ena velikost za naslednje navedbe, prosimo, dovolite 1-2 cm, razlikuje zaradi ročnega merjenja, hvala (Vse meritve v cm in prosimo, upoštevajte, 1cm=0.39-palčni)

Pošiljke:

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali postavke v 5 dneh po vaše plačilo, je končan.

Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da buyerers so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Napovedi:

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Garancija In Vzdrževanje:

Ponujamo 1-mesečno brezplačno zamenjavo.Kupci lahko zaprosi za zamenjavo v roku 15 dni od vašega prejema izdelka .Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Ponujamo tudi 12 - mesečno brezplačno vzdrževanje.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Če se kateri koli del je potrebno, da se nadomesti, kupec je treba tudi plačati stroškov delov, ki se zamenjajo.

Pred vrnitvijo artiklov, prosimo, potrdite, povratni naslov in logistika način z nami.Po daš elemente logističnega podjetja, prosimo, pošljite nam številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

Povratne informacije:

Postavka Vrsta lak za nohte

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni