Deers Kiparstvo Smolo Jelena Kip Nordijska Dekoracijo Doma Dekor Kipi Jelena Figurice Sodobno Dekoracijo Deers Namizni Okrasek

Nov izdelek

€9.41

€13.45

-30 %

Na zalogi

Oznake:

vezi okraski, tin figurice, figur pralni anime, dekor jelen, Nordijske, er anime figur, home office modernih dekor, dekor nordijske, dekle vaza, soba dekor

Opis Izdelka

Deers Kiparstvo Smolo Jelena Kip Nordijska Dekoracijo Doma Dekor Kipi Jelena Figurice Sodobno Dekoracijo Deers Namizni Okras Material:Smole Velikost:Kot na sliki 100% popolnoma nova in visoke kakovosti!Morden slog in oblikovanje.Če je blago poškodovano med prevozom, se nemudoma obrnite na nas po prejemu blaga in slikala, bomo povračilo ali poslati blaga za vas.Hvala!

Obvestilo

1.Ročno merjenje, prosimo, dovolite 1~3 cm, napaka. 2.Barva razlika je neizogibno zaradi zaslon ali svetlobi, itd. 3.Če ste ruskega kupca,Zaradi prilagajanja ruske Federacije poštnih politike, kupca ime mora biti napolnjena s polno ime, da bi dobili pickup.

Plačilo

1.Če imate kakršna koli vprašanja o plačilu, prosimo, da nas kontaktirate. 2.Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova .Plačila je treba opraviti v roku 3 dni. 3.Zaščititi svoje interese,bo tvoje plačilo začasno ki jih Alibaba,in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

Pošiljko in Davčne

1.Večina postavk wouid poslani witnin 1~7 delovnih dni po tem, ko prejme plačilo. 2.Stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov,kupci so odgovorni za carine.

Povratne informacije

1.Spoštovani kupci, smo pošten prodajalec na Orgon.si, če prosilec izpolnjuje naše izdelke in storitve, prosim, pustite nas 5 star povratne informacije .Vaše priznanje je za nas zelo pomembno. 2.Prosim stik z nami po pustite nam sporočilo pred odhodom koli 1 ali 2 ocen, negativne povratne informacije, in bomo potrudili, da odpravite težave.

Funkcija 6 Poročno Darilo
Funkcija 4 TV omara za dekoracijo
Slog Sodobno
Funkcija 2 Doma Dekoracijo
Funkcija 7 Živali Dekoracijo
Material Smole
Funkcija 8 Nekaj darilo za ljubitelje
Tema Živali
Funkcija 1 Doma dekoracijo obrti
Funkcija 9 Jelena okraski
Funkcija 3 Namizno Dekoracijo
Funkcija 5 Vina Kabineta, Dekoracijo
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni