1.2 L-2.5 L Velike Zmogljivosti Na Prostem Vakuumsko Bučko Dvojno Steno Iz Nerjavečega Jekla Izolirani Steklenico Vode S Prenosno Ramenski Trak

Nov izdelek

€16.97

€32.64

-48 %

Na zalogi

Oznake:

termo bottl, vaccum izolirani steklenico vode, steklenico vode, vakuumsko izolirane črna, termo vrč, najhladnejših steklenico vode, vakuumsko izolacijo, aparat za termo vrč, termo, aparat za termo, termo steklenica vakuumsko izolacijo, steklenico vode, vakuumsko izolirane velike

Vakuumsko izolirani bučko je izdelan z najvišjo kakovostjo dvojno iz nerjavečega jekla stene.Kot nalašč za vodenje vaš najljubši napitek hladilnik za daljše brez kondenzacije.Primerna za vode, kave, čaja, vina ali celo kot hrana kozarec za juhe in enolončnice.

Značilnosti :

* PREMIUM MATERIALOV, ZELO TRAJEN: Naše izolirana bučko ima notranje in zunanje obloge iz visoko kakovost 304 nerjaveče jeklo.

* POSKRBITE, DA JE VROČE, HLADNO & OKUSNO VEČ!: Dvojno steno izolacija ohranja temperaturo in okus pijače do 24 ur.Uživali hladno osvežilno pijačo ali vroče pijače, kadar koli, kjer koli.

* VARNO ZA UPORABO, OKOLJU PRIJAZNO: materiali, ki jih uporabljamo, so zagotovljena non-toksične.Deluje z vse vrste pijač.To za enkratno uporabo steklenice, krepi "0" odpadkov način življenja.

* PRIROČEN DESIGN, ENOSTAVEN ZA PREVOZ OKOLI: To veliko steklenico vode značilnosti iz nerjavečega jekla pokal in enega spremljevalca pokal, znoj-dokazilo zunanjost.Podjetje-grip ročaj, izmenljive ramenski trak, in NEPREPUSTNIH design bo zelo prenosni!

* Kot NALAŠČ ZA VAŠ AKTIVEN način ŽIVLJENJA: Vzemite to bučko z vami, kot greš, tek, pohodništvo, ali potujejo.Robustne graditi podporo lahko katero koli dejavnost.Dobili osvežilno pijačo, ko vas najbolj potrebujemo!

Specifikacije :

Kapaciteta: 1.2 L/1,5 L/1.8 L/2.2 L/2.5 L

Material: 304 Nerjaveče Jeklo

Barva: Jeklo, Črna, Modra, Rdeča

Gospodarstvo: do 24 ur

Uporaba:

1. Ne pustite vsebina v posodi za več kot 24 ur in pred vsako uporabo vedno sperite.

2. Čistila: Izogibajte se uporabi abrazivnih, topil in belila izdelka.

3. Nikoli: Ne uporabljajte v mikrovalovni pečici ali kraj globoko v zamrzovalnik.

4. Za najboljše delovanje: Pre-fill z vročo ali hladno vodo za vsaj 3 do 5 minut, da bi povečali toplotne lastnosti.

5. Dolgoročno Skladiščenje: Vedno se prepričajte, vsebine so izprazniti in omogočajo bučko, da se posuši, preden digitalni.

/ O ponudniku / Na - Čas Dostave Celotno vračilo če izdelek ni prejel v zagotovljena dostava časa Zaščite 15 dan več zaščite po tem, ko bi zaključku Vrne Dodatno Vrne katerikoli izdelek,samo tiste, v odličnem stanju Zagotovljena Kakovost Zagotovljena Kakovost ali Polno nadomestilo

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Toplotna Izolacija Uspešnosti >24 ur
Material Nerjaveče Jeklo
Oblika Naravnost Pokal
Kovina Tip Nerjaveče Jeklo
Poreklo CN(Izvora)
Proizvodnja Termovke
Termovko Materiala Nerjaveče Jeklo
Stekla Linijskih Materiala Nerjaveče Jeklo
Steklenice Tip vakuumske

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni