PPT Taktično GBB AEG Slog TAN Črne Barve Sproži Stražar Za Lov Opremo HS33-0185

Nov izdelek

€3.73

€4.39

-15 %

Na zalogi

Oznake:

airsoft, aeg, chrono trigger, cerradura seguridad, ar15 sproži stražar, gbb, airsoft gbb, ak74u handguard, 1377 crosman, flash hider

Stranke Povratne Informacije

Taktično GBB AEG Slog TAN Črne Barve Sproži Stražar Za Lov Opremo HS33-0185 Tip : GBB , AEG Barva: Tan,Črna

DOSTAVA

· Zaradi dostava Pravila: VSE Litijeve Baterije Bo Treba Odstraniti pred Dostava.

· Element, ki bodo dobavljeni v roku 48 ur po prejemu preveriti plačilo in pokazal "Completed" stanje.

· Smo običajno ladja v UK, ZDA, Avstralija po E-paket storitev, drugih držav, bo ladja po Standardni Mednarodni Ladijski promet (DHL&EMS).Ampak, če China Post Air Mail, da je sprejemljiva za vas (ura Prihoda: 15-50 delovnih dni), bomo uporabili na ta način.

· Obe E-pošta in Standardni Mednarodni Ladijski promet service’s dostave časa bo približno 7-15 delovnih dni. (Prejemanje čas postane nestabilen zaradi carinjenja čas v različnih državah.)

· Mi ne odgovarja za morebitne carinske obdavčitve, če je izvedljiv v nekaterih državah. (Bomo poslali po mednarodnih parceli, obdavčitev posodablja se je zgodilo v nekaterih državah.)

· Takšno dostavo ureditev izključuje naš Praznik.

· Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni, da kupec, ki je naveden naslov SAMO.Pred plačilom, prosimo, poskrbite, da na naslov v Orgon.si tekme naslov, ki nam jih želite ladje.

· Smo poskušali naše najboljše, da vam najbolj zanesljiv, cenovno ugoden način dostave storitve.Ampak včasih mednarodnih dostave je zelo odvisen od lokalnih običajev in post storitev.Če ne prejmete vaš element na čas, se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč.Bomo biti odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, ki nastane v proces dostava.

· Če v vašem mestu pripada samoti, tam bo $33 samoti doplačilo dostava preko DHL.

PLAČILO

· Vsa plačila morajo biti končana v roku 20 dni po tem, ko ponudbe.Drugače bo vaše naročilo prekliče samodejno Orgon.si in neplačane poročilo bo poslano vam ga Orgon.si.

· Če boste potrebovali več časa, vas prosimo, povejte nam svoje pričakovani čas za plačilo.

· It’s hitro in priročno za obdelavo transakcije.

STIK Z NAMI

· Sodelujemo 5 dni (Pon do PET ob 8:30 AM - 6:00 PM EST) na teden.Povratne informacije forum ni kraj, da pustite sporočilo.

· Ta e-poštni sistemi so znani, da občasno blokira dohodne e-pošte od Orgon.si ali Orgon.si prodajalcev.

VRNE

· Vrne so dovoljeni, če ne boste zadovoljni z nakupom in mora izdati kupcu v roku 10 dni po prejemu pošiljke.

· Da bi bili upravičeni do nadomestila za vaše vrnjeno blago mora biti v originalni zaprti mint stanju, kot pri dobavi, z vso embalažo, navodila za uporabo, in dokumentacijo, nepoškodovano in nespremenjeno.Predmeti so odstranili iz svojih 'blister pack" zaslon na embalaži so nevračljive.Kupec mora plačati povratni prevoz.

POVRATNE informacije

· Prizadevamo si za vsak nakup, da bo petimi zvezdicami ocenjeno eno.Prosimo, sporočite nam, kako smo lahko, da tvoje petimi zvezdicami ocenjeno ena preveč!

· Naš cilj je, da vsaka stranka 100% zadovoljna s svojim namenom.Ko prejmete vaše predmete, vljudno prosim vzemite si minuto, da nas pusti pozitiven odziv na Orgon.si.Vljudno prosim ne pustite nevtralna/negativne povratne informacije, če ste imeli težave z predmeta.Če ne boste zadovoljni, nam pred odhodom povratne informacije.Prosimo, pošljite nam sporočilo preko Orgon.si in nam sporočite, kako vam lahko zaslužite vaše zadovoljstvo!

· Vljudno prosim, upoštevajte, da vedo, da svoje pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic na Orgon.si so zelo pomembne za nas.Pet zvezdic sistem, ki Orgon.si ustanovljen je pomembna tudi za nadaljnji uspeh našega podjetja.

Številka Modela HS33-0185
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka CANIS LATRANS

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni